Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mennyire színvonalas a Való...

Mennyire színvonalas a Való világ? Ki az a buta aki nézi?

Figyelt kérdés
Nem jött be a producereknek a nagy gázsi(hátul kullog nézetségben a műsor), ezért indul nemsokára a Csillag születik, mivel azt nézik is, de a Való világot ki nézi?
2011. márc. 31. 19:11
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
90%
Te ezt meg honnan veszed, hogy a való világot senki nem nézi?Az én környezetembe 70 emberből 2 nem nézi..
2011. márc. 31. 19:18
 2/37 anonim ***** válasza:
Hát te elég nagy tévedésben vagy. Épp a múltkor olvastam egy cikket, hogy az utóbbi 3 hónapban minden egyes este elverte a TV2-n futó műsort.
2011. márc. 31. 19:24
 3/37 anonim ***** válasza:

19:24-nek !

Mondjuk a Ezek megőrültek 2.évadát nem volt nehéz levernie nézettségben,mert abban már se jó csajok,se őrült fazonok,se Dér Heni segge nem volt már benne !

2011. márc. 31. 19:44
 4/37 Thurston ***** válasza:
81%
Ha te nem nézed, akkor honnan veszed, hogy buta aki nézi? Remélem érzékeled, hogy miféle ellentmondásba ütköztél, amitől a kérdésed értelmetlen rinyának és okoskodásnak tűnik.
2011. márc. 31. 19:53
 5/37 A kérdező kommentje:
Én nem nézem és a környezetemben senki sem nézi. butaságnak találják.
2011. márc. 31. 20:23
 6/37 bumbi02 ***** válasza:
én mikor ülök gépnél háttérben mindig megy, és minidg megnézem hogy mennyi hülye ingyen élő ember van... és nem is ez a baj. hanem hogy sokan istenként tisztelik őket,és betegesen tudnak rajongani, majd összeveszni azon hogy Béci a jobb, Alekosz a jobb, Gombi a jobb...
2011. márc. 31. 20:26
 7/37 anonim ***** válasza:

1. Azért mert nem a legszínvonalasabb műsor, még nem biztos, hogy hülye, aki nézi. Az én környezetemben is sokan nyomon követik, és egyáltalán nem buta emberek, csak éppen kell egy kis hülyeség, amin lehet lazulni.

2. A műsor nézettségével nincs semmi probléma, ostobaság azt gondolni, hogy a csillag születiket azért indítják el, hisz az egyik tehetségkutató,ami hetente 1-szer megy, a másik meg valóságshow napi adással. Vágod, nem? És különben is, már novemberben bejelentették, hogy lesz Cs.Sz.3 tavasszal, szóval egyáltalán semmi összefüggés nincs.

2011. márc. 31. 22:30
 8/37 anonim ***** válasza:
Semmi színvonala, számomra érthetetlen, hogy, aki nézi, az miért. Sok idióta bezárva, eljátszák a "való" világot... vakarják a tudjuk mit, ingyen élnek, buliznak, és ki tudja mit csinálnak még. Micsoda verseny, az egyik majd nyer egy valag pénzt a semmiért. Még csak ki se kapcsol, nem vicces, hanem szomorú, a nyereményt másra is fordíthatnák. Egy részt nem láttam belőle, elég csak az újságra néznem, és rosszul vagyok. Se nem szórakoztató, se nem tanító jellegű, egy nagy rakás .....
2011. ápr. 1. 01:29
 9/37 anonim ***** válasza:
Azért az érdekes, mikor valaki kijelenti, hogy egy részét sem nézte még meg, ám pontosan tudja, hogy mennyire nem szórakoztató. Én rendszeresen megnézem az esti összefoglalókat és valóban nem sorolható a tudományos ismeretterjesztő kategóriához, de mégsem mondanám, hogy nem szórakoztató. Igen, ez egy szórakoztató ostobaság, ami könnyed kikapcsolódást jelent napi egy órában annak, aki már az elejétől nézi, ezáltal megismerve a szereplőket. Mikor az előző rész párhuzamosan futott a konkurens csatorna hasonló műsorával, akkor azt én sem néztem, és mivel nem volt alkalmam az elejétől fogva megismerni a szereplőket és jellemüket, nem érdekelt. Véleményt mondani róla pedig végkép nem tudtam volna ezáltal.
2011. ápr. 1. 09:43
 10/37 anonim ***** válasza:
77%
Hát én nézem, és nem tartom magamat butának... sokkal inkább buta az, aki feltesz egy halom ilyen kérdést, erősítést várva, hogy ő milyen intelligens mert nem nézi, közben otthon ül és bámulja;)
2011. ápr. 1. 10:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!