Mi a kedvenc Adam Lambert számotok és miért az?
Kíváncsi vagyok ki melyik számát szereti a legjobban:D
Kort is ha kérhetnék:)
14/L
Húh elég nehéz választani, mindet imádom a FYE albumról!
Talán az Aftermath, a For Your Entertainment, és a Pick u Up ami különösen közel áll hozzám:)
De ez inkább attól függ milyen a hangulatom, egyszerűen fantasztikus amit ez az ember csinál...
nekem a Whataya want from me a kedvencem, de nagyon sezretem szinte az összes számát, egyik kedvenc előadóm :D
14/L
Hát egy Glambert számára ez a legnehezebb kérdés. :D
A FYE album összes száma fantasztikus. Ami a legközelebb áll hozzám,az az Aftermath és a Can't let you go. Az IIHY a hangulata miatt,és mert kedves emlékek fűznek hozzá,történetesen a novemberi koncert. A Fever,mert az volt az első szám amit hallottam tőle ,és a FYE ,ami örök kedvenc. DE ott van még a Voodoo,DTRH.... :D
A Take One lemezről a December, és a korábbi demok közül kedvelem a Glamorize-ot ,a Kiss and Tell-t,a Live the Life remixet, a Pop goes the Camera-t .... :D
18/L
Óh kedves utolsó, én ezeket a számait nagyon nem ismerem csak ami a FYE-n van rajta, meg a mostani GNL-en.
Majd igyekszem keresgélni, meg hallgatgatni a többi számait is:)
Az én kedvencem is a Fever, Aftermath, a Voodoo-tól ha hangosan hallgatom, kiráz a hideg:D (Jó értelemben)
És még a Sturt...én igazából az összes számát szeretem, a Broken Opent-t meg a Can't let you go-t annyira nem...
Első vagyok! A Can't let you go-t is imádom, de tényleg nagyon nehéz választani, egyszerűen mindegy milyen a hangulatod, mindig megtalálod azt a számát ami "kifejez":)
A Glamorize, Kiss & Tell fantasztikusak! Kedves kérdező nagyon ajánlom figyelmesbe!;)
http://www.youtube.com/watch?v=tAkpG5-X-hg
Hogy érted, hogy ez pörgős?:D
Nem úgy xD
Maga a refrén...nekem nem gyere be xD
Valahogy...áh nem tudom...maga ahogy mondja hogy Can't let you go, az nem tetszik alapból:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!