Vilmos herceg menyasszonya megbízható lánynak tűnik szerintetek?
Figyelt kérdés
2011. márc. 29. 23:48
1/12 anonim válasza:
gondolhatod, hogy le van csekkolva...
2/12 anonim válasza:
Igen! Azonban a Wilmos herceg édsanyja sokkal szebb volt. Ám nem minden aszépség.
3/12 A kérdező kommentje:
Mindent le lehetne csekkolni?
2011. márc. 29. 23:56
4/12 anonim válasza:
Honnan tudhatnám? Az tudhatja csak aki jól ismeri. Bár még az sem biztos.
5/12 anonim válasza:
Nekem Diana nem tetszett különösebben, bár fiatalon nem volt annyira csúnya. Kate szerintem mindenképp szebb.
De szerintem el fognak válni.
6/12 anonim válasza:
Nagyi királynő majd elintézi, hogy elváljanak, aztán megrendeztet egy újabb "autóbalesetet". Hogy mikor fordul már fel ez a vénség, ki tudja?
7/12 A kérdező kommentje:
Nekem ez a lány túl tudatosnak tűnik már kezdettől fogva, mint aki nagyon is tisztába van vele, hogy mit akar, királyné lenni, de azt nagyon! Vilmos sokkal jámborabb fajta, a lány nem való hozzá.
2011. márc. 30. 11:25
8/12 anonim válasza:
És mégis te miből gondolod mindezt? Ránéztél és látod? Tudhatnád hogy a külső alapján nem lehet megmondani senkiről sem hogy milyen ember. És honnan tudod, hogy Vilmos milyen? Szerinted olyan mint amilyennek mutatja magát, én kétlem, egyik híresség sem olyan akiket volt szerencsém megismerni. Otthon mindenki tök más, általában rosszabb.. Sose tudhatod, hülyeség is ezeken gondolkodni.
9/12 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem így, hogy tűnik. Amúgy az angol királyi családban idáig a külső benyomások mindig bejöttek. Lehet, hogy csak én vagyok ezzel így, mert kiváló emberismerő vagyok, de na.,
2011. márc. 30. 13:11
10/12 anonim válasza:
Számomra nem tűnik megbízhatónak, szerintem nem azért van Vilmossal, mert annyira szeretné, hanem egyéb dolgok miatt...
De remélem, tévedek és boldogok lesznek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!