Justin Bieber lájk ciki 17 évesen?
Figyelt kérdés
17/f2011. márc. 20. 22:34
21/37 anonim válasza:
tejóatyaúristen...
még ha lány lennél megérteném, mert sokak szerint "jó pasi" bár én ezeket se értem.
téged aztán még hogy fiú is vagy... és már az is gáz, ha egy lány a lájk szót használja, de egy fiú... ássad el magad :PP
22/37 anonim válasza:
az én 17 éves fiú ismerőseim utálják dzsásztín bibőrt... A zenei stílusok olyan mint pl.: David Guetta stb... de Justin -.-
23/37 anonim válasza:
Undorítóanhipercikisengáz;)
de ha te szereted a nyávogást akkor nyugodtan hallgasd;)
(12/L)
24/37 A kérdező kommentje:
A dinóó kérdezte, hogy van neki mááájaaa? Jah.
2011. márc. 27. 16:16
25/37 anonim válasza:
Szerintem Justin Bieber nem meleg!
27/37 anonim válasza:
Na látom a sok rajongója nem mer kiállni mellette, inkább gyáván csak lepontoznak mindenkit. Na, lényeg, hogy nagyon gáz, szerintem minden korban, nemben gáz, de hogy még fiú is vagy... Hát nem tudom, hogy melyik nemhez vonzódhatsz inkább...
28/37 anonim válasza:
idefigyelj előző! nem ciki! a ciki az, hogy az, hogy valaki megkérdezi ciki-e!!! figyelj ha valakit bírsz sohasem ciki nem igazán értem miért kell másokat lenézni vannak olyan hirességek akiket én utálok de nem ciki ha másnak tetszik...ha neked nem tetszik a stillusa, vagy a zenéi akkor ezvan attolmég másnak tettszhet... mindenesetre mégegyszer hangsúlyozom NEM CIKI!!!
30/37 anonim válasza:
Korosztálytó függetlenül ciki! De az hogy fiú vagy na az aztán nagyooon gááááz!!! :S:S Mondjuk most divat b.uzinak lenni!>.<
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!