Mért ciki a Justin Bieber féle haj?
Figyelt kérdés
Attól félek, hogy mindenki cicikzne ha olyan hajam lenne.Pedig nekem bejön ez a haj, főleg azért mert nem kell vele sokat "macerázni" zselé,stb.Egyáltalán nem vagyok meleg, sem homár beütésű,csak egyszerűen tetszik a haj.Szerintetek ciki ez az ilyen séró?2010. nov. 19. 17:37
1/22 anonim válasza:
Eléggé homokos fejet kölcsönöz a viselőjének. Főleg ha még olyan babaarcú is az illető, mint Justin. Szóval igen, szerintem ciki.
2/22 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,jöhetnek még vélemények.
2010. nov. 19. 17:41
3/22 anonim válasza:
A magyar 1 k*csög nép. akinek semmi új nem jó mindenbe bele kell kötnie olyanok mint a cigányok.
Nyugodtan legyen olyan hajad senkinek semmi köze hozzá.
18/F
4/22 A kérdező kommentje:
Köszi,nekem is kb. ez a véleményem arról,hogy mások beleszólnak mindenembe.(Szüleimet kivéve)
2010. nov. 19. 17:45
6/22 A kérdező kommentje:
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:51
Nem a kérdésemre válaszoltál.
18/L:Köszi a választ.
2010. nov. 19. 17:54
7/22 A kérdező kommentje:
Na basszus,ebből a kérdésből is kötekedés lett.Sebaj,köszönöm az eddigi válaszokat.
2010. nov. 19. 18:07
8/22 anonim válasza:
én ismerek egy srácot és hasonló haja van, de neki jól áll,nem olyan sz.r mint Bieber-nek.
9/22 anonim válasza:
nekem tetszik a haja bár alapből nema kedvencem:D
10/22 anonim válasza:
Pont azért ciki mert justin bibőrnek olyan van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!