Mért ciki a Justin Bieber féle haj?
Férfiatlan, de nagyon. Viszont nyilván neked kell eldöntened, hogy tetszik, vagy nem.
57%-os, te pedig saját magadat jellemzed a hozzászólásoddal.
Ha tetszik akkor nyugodtan legyen olyan hajad.
Én mindig azt szoktam mondani hogy: Véleményszabadság van, de én szarok a tiédre. :D
L/18
Szerintem nemrossz.
Legalábbis nekem pont a hosszabb (!!) hajú fiúk jönnek be. Azért nem kell túlzásba vinni, nem lófarkas meg dúhajú amazonasok hanem amik olyan 5-6 centisek, amiket lehet még borzolni. Akinek jól áll az hordhatja. Szerintem valakinek pont nagyon jól áll és el sem tudnám képzelni rövid hajjal :D
16/L
Az egyik oszt társamnak is olyasmi haja van és nagyon jól áll neki.Nekem non bejön a hosszu haj
15/L
Hogy ciki-e? :D Én személy szerint (14/L) erre a hajra hajtok :DDD Szinte minden fiú, akinek Justin Bieberes haja van, bejön. (Persze ha nagyon hülye arca van, akkor nyilván nem minden a haj.) Ha fiú lennék, nem is olyan lenne! :DDD
A paraszt magyar népet meg sz*rd le.
Van kedved találkozni?
:DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!