Hol lakik valójában Győzike? Tényleg olyan gazdagok mint, ahogy a tévében látjuk?
Sziasztok
Valójában arra lennék kiváncsi,hogy tényleg igaz e abból valami amit a show-ban lehet látni,tehát hogy olyan szép házban élnek e a valóságban is,és hogy igaz e hogy nagyon gazdagok?
Köszi a válaszokat
Sziasztok:Farkas Kriszti
Nem laknak messze Starján központjától,kb 1 km-re,de ez egy zöldövezet.Egyébbkén Starján egy csúnya,szürke,rossz elosztású és közlekedésű unalmas megyeszékhely.Az övéké az utca elején a sarki ház.Egy teljesen átlagos ház,nem látszik különlegesnek.Egyébbként abban az utcában talán az övéké a legegyszerűbb ház.Jóval drágább a többi ház az övékénél.
Szerintem nem iszonyú gazdagok,ami kívülről látszik csak reklámból szerzik.Pl kocsik,utazások.Nem jelent Nekik gondot kifizetni a gázszámlát,de nem is olyan gazdagok,hogy jelentős megtakarításuk,vagy befektetésük lenne.
Legalábbis szerintem.
Az utolsó válaszolónak:te tarjáni vagy?
Am ha jól tom, akk már nem itt lakik, hanem visszament Megyerbe. Meg a házuk nem 1 km-re volt/van a városközponttól, hanem a városközpontban volt/van. De lehet, h ez már nem lényeges.
Ne tarjáni vagyok,hanem pásztói.Nem tudom visszament-e megyerbe.Amikor vezetni tanultam akkor jártam rendszeresen arra az egyívben megfordulást tanulgatni.Te is igaz-e?
Én csak azért nem mondanám őket kő gazdagoknak mert ki tudják fizetni a számlákat,nem a kínaiban vásárolnak,télen is primőr gyümölcsöt vesznek a gyerekeknek,és egyszer-kétszer naralni tudnak menni.Ez csak a magyar átlagjövedelmeket nézve tűnik luxusnak.
Szia!
Egyik Győzike epizódban láttam, hogy a Pécskő utcában van az a háza, amelyben forgatni szokott. Beszéltem az arra jártas emberekkel, akik elmondták, hogy igen, valóban ott lakik. Az utca 800 méter hosszú, Győző az utca fele, és a háromnegyede között lakik. A szülei, és a testvére (Zsolt) Nógrádmegyer falujában lakik, ezért szokta a műsorban emlegetni, hogy "hozni kellett volna ide 1-2 megyeri cigányt". Évi 40 000 000 forintot kap az RTL klubtól csak a Győzike c. sorozatért, és ezen kívül van még neki a Győzike c. zenekara. A romantic már megszűnt. Szerintem azért eléggé gazdagok. Az emberek azért nem szeretik őt, mert roma származású, és több pénze van mint nekik. Volt egy epizód, amikor az volt a balhé, hogy a haverjai összetörték Bea Q7-esét, mert részegen vezették azt. Szerintem azt Bea valóban összetörte, és megjátszották azt az epizódot, de amúgy szerintem a többi epizód nem megjátszás. Nincs benne forgatókönyv, nincsenek betanulva a szövegek, hanem ott van az RTL 2 kamerával a héten 2-3 nap, és a dolgokat összevágják egy epizóddá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!