Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ő szép? (túl rövid a kérdés)

Ő szép? (túl rövid a kérdés)

Figyelt kérdés
[link]
2011. márc. 9. 09:16
1 2
 11/15 Thurston ***** válasza:
Ja, tudod mivel a szőkét sokan szeretik, ezért menő azt mondani, hogy az márpedig szaksz. Arra nem is gondolnak, hogy ez ugyanolyan skatulyázás (értelmetlen), másrészt meg hogy a szőke sokkál ritkább hajszín, és általában sokkal különlegesebb arc párosul hozzá. Mondjuk ez a csaj baromira nme különleges pont.
2011. márc. 11. 15:43
 12/15 anonim ***** válasza:

Az arcszerkezetnek k*rvára nincs köze a hajszínhez, csak úgy megsúgnám neked, kedves utolsó.:D (Tudom, mivel ismerek nem egy eredeti szőkét és semmivel sem szebbek a barnáknál, sőt.)

Amúgy szerintem nem szép a csaj, bocs. Bár az tényleg elismerésre méltó, hogy siket létére boldog.

2011. márc. 11. 17:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Azért mert te nem láttál még szép szőkét(ami lehet hogy szép csak mivel te előítéletes vagy ezért neked nem az), attól még lehetnek szép szőke nők. Ennyi.
2011. márc. 12. 13:18
 14/15 anonim ***** válasza:

Egy szóval nem mondtam, hogy a szőkék nem lehetnek szépek. Én csak azt állítottam, hogy a hajszínnek nincs köze a szépséghez. Nem kell kiforgatni a szavaimat.

Amúgy miből szűrted le, hogy előítéleteim vannak a szőkékkel szemben, ha szabad megkérdeznem?

2011. márc. 12. 14:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Borzasztó.
2011. ápr. 4. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!