11/15 Thurston válasza:
Ja, tudod mivel a szőkét sokan szeretik, ezért menő azt mondani, hogy az márpedig szaksz. Arra nem is gondolnak, hogy ez ugyanolyan skatulyázás (értelmetlen), másrészt meg hogy a szőke sokkál ritkább hajszín, és általában sokkal különlegesebb arc párosul hozzá. Mondjuk ez a csaj baromira nme különleges pont.
12/15 anonim válasza:
Az arcszerkezetnek k*rvára nincs köze a hajszínhez, csak úgy megsúgnám neked, kedves utolsó.:D (Tudom, mivel ismerek nem egy eredeti szőkét és semmivel sem szebbek a barnáknál, sőt.)
Amúgy szerintem nem szép a csaj, bocs. Bár az tényleg elismerésre méltó, hogy siket létére boldog.
13/15 anonim válasza:
Azért mert te nem láttál még szép szőkét(ami lehet hogy szép csak mivel te előítéletes vagy ezért neked nem az), attól még lehetnek szép szőke nők. Ennyi.
14/15 anonim válasza:
Egy szóval nem mondtam, hogy a szőkék nem lehetnek szépek. Én csak azt állítottam, hogy a hajszínnek nincs köze a szépséghez. Nem kell kiforgatni a szavaimat.
Amúgy miből szűrted le, hogy előítéleteim vannak a szőkékkel szemben, ha szabad megkérdeznem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!