Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » H Éva kiviszi Szandikát, kit...

H Éva kiviszi Szandikát, kit vártok vissza? (VV)

Figyelt kérdés
Nem pontozok le senkit,mert nem tudok dönteni.
2011. márc. 3. 19:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
89%
Szandikát....
2011. márc. 3. 20:25
 12/24 anonim ***** válasza:
90%
Hát, én egyre jobban megértem Szandikát, pedig nekem is nagy csalódás volt. Lehet, hogy lenne esélye Évával szemben. De én sem tudok dönteni.
2011. márc. 3. 20:28
 13/24 anonim ***** válasza:
80%

Hát én Évára a bárból sem emlékeztem (pedig azt is néztem), miért maradna meg jobban most?!

Amúgy csak azért Dikát várnám vissza, mert kíváncsi vagyok, hogy alakulna Alek viszonya a többiekkel.(félreértés ne essék, Alek a kedvencem)

2011. márc. 3. 20:33
 14/24 anonim ***** válasza:
78%
Ha kint marad Szandika, akkor ki következik? Anikó? Jerzy? Béci? Gigi? Laci? Egymás ellen fognak harcolni, mert Alekoszt és Évát nem merik kihívni. Ki marad a végére? Béci, Éva, Alekosz. Laci menjen mielőbb haza és Anikó is. Jerzy és Gigi játssza a nagy szerelmet, de hazudnak.
2011. márc. 3. 20:33
 15/24 anonim ***** válasza:
70%
Igen, tkp. a "nagy" érdekcsapat tagjai előbb-utóbb úgyis egymásra szavaznak, és ne a mostani taktikájukat követve, hanem egyszerűen érdekből, hiszen hiába alakítanak csapatot, tkp. mindenki egyedül van, a saját győzelméért ment be a villába. A végén csak egy marad, "aki mindent visz"... Fölösleges a klikkesedés
2011. márc. 3. 20:38
 16/24 anonim ***** válasza:
34%
Dikááááát! Éva olyan szinten irritál, hogy nembírom nézni!!! (55%-45%-kal nyer remélem Dika, bár egy 90es alázásnak de örülnék) hajrá Dika :D
2011. márc. 3. 20:42
 17/24 anonim ***** válasza:
77%

Nekem az egyik kedvencem volt Szandika(amig a négyes tagja volt),de mióta Olivér kiesett,azóta folyamatosan hátbatámadja azokat,akik addig a barátai voltak,ez miatt teljesen megutáltam.

Szóval Évát várom vissza!

2011. márc. 3. 21:32
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Évát.

Az mindegy ki kit vár vissza , de ha Éva- Szandika párbaj lesz, akkor tuti Éva fog vissza menni.

De hogy hány százalékkal azt még meg tippelni se tudom.:)

2011. márc. 3. 22:41
 19/24 anonim ***** válasza:
73%

Évát várnám vissza. Ha tényleg ez a párbaj lesz jövő héten, akkor nagyon remélem, hogy Szandika esik ki. Pedig az elején ő volt az egyik kedvencem, de már nagyon eltávolodott az akkori önmagától. Már nem 1-1 rossz napról van szó, hanem ő úgy látszik ilyen, vagy ez az élethelyzet hozta ezt ki belőle, és már nem is fog változni villán belül, erre én meg már nem vagyok kíváncsi. Hetekig rinyál, hogy haza akar menni, aztán most rájött, hogy ez a sajnáltatás marha rossz taktika, és mostmár azt hangoztatja, hogy arcolni akar hogy Évát kitakarítsa, pedig nemrégiben még barátnők voltak. Jó nem azt mondom, hogy Éva ártatlan bárány, de ilyen szinten a másik ellen fordulni, egész nap gyűlölködni egyszerűen gusztustalan, visszataszító dolog. Érdekes, hogy Éva Gigivel kezdetektől fogja nem bírják egymást, volt 1-2 vitájuk, de mégis elélnek normálisan egymás mellett, a "kötelező kommunikációt" kulturáltan le tudják egymás között folytatni. Bár ez lehet a képmutatás jele is, de legalább tud viselkedni. Szandika nem tud, egy borzalom. És baromira unom, hogy minden nap azzal telik, hogy a többiekkel vagy Anikóval mocskolódik Éváról és Alekoszról. És teszi az agyát, mintha ő lenne a világ közepe, hogy na majd ő megmutatja Évának...

Ha Szandi nyerne akkora lenne az arca, hogy vissza se tudna menni a villába.

2011. márc. 3. 22:42
 20/24 anonim ***** válasza:
81%

Mindenesetre a szája már most is akkora, hogy csodálom, befért azon a szűk ajtón...

Szerintem szegénynek az agya helyére is szilikont fecskendeztek véletlenül... Az agya elhalt, most a szilikonnal gondolkodik... Még ez is csoda...

2011. márc. 3. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!