Szeretitek VV Szandikát?
Tetszik a stílusa,a külsője,a kisugárzása???Ha nem miért nem???És esélyesnek látjátok,hogy ő nyerje meg a játékot???
Az tetszik benne hogy őszinte.De az nem,amilyen szavakat használ,rohadt sokat káromkodik.Külsőleg nem az esetem,belinkelted hogy nézett ki régen és most,hát sokkal jobban tetszik a régi képen.A szája szerintem csúnya,de biztos van akinek tetszik.Összeségében semmi bajom nincs a Szandikávalmsokszor megnevettet a szövegével,jófej csajnak tünik,és van esélye hogy megnyerje a VV-t szerintem.
22F
Milyen szép kislány volt, a régi rudas képen meg mennyire más volt, olyan normális... Nem hülye a csaj! Aki dudás akar lenni, kur.vának kell annak menni..:) Majd még visszaoperáltatja magát, miután népszerű lett!
Bár én előítéletes vagyok.
Régen jól nézett ki, de most egy szörny. Még soha nem láttam nála rondább nőt, és remélhetőleg nem is fogok.
Egyébkét meg az IQ-ja kb 80 körül mozoghat, és végtelenül el van kényeztetve.
Igen-igen! A Fogai! Az nagyon cikis, hogy szilikonozásra volt pénze, de a fogait nem csináltatta meg!
Engem is szórakoztat a csaj, kedvelem, viszont azt nem tudja még szegénykém, hogy őszintének úgy is lehet lenni, hogy nem trágár! És ez valóban intelligencia kérdése! A többiek ezért nem kedvelik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!