Szeretitek VV Szandikát?
Figyelt kérdés
Tetszik a stílusa,a külsője,a kisugárzása???Ha nem miért nem???És esélyesnek látjátok,hogy ő nyerje meg a játékot???
2011. jan. 21. 21:45
11/19 anonim válasza:
Esti Fogszabályzó ? Szupi amúgy vagy az látszik neki néha olyan csúnyán? Az a baj, hogy nem mutatnak közelit :S
12/19 anonim válasza:
Nem estit, rendes fogszabályzót, és igen, azt látjátok.
13/19 anonim válasza:
Akkor megnyugodtam! Már kezdtem félni, hogy igénytelen, de akkor nem! :)
14/19 A kérdező kommentje:
Igen,a fogát én is néztem,a régi képét azért linkeltem be,
mert sokkal helyesebb csaj volt,néha kicsit csúnyán beszél,egy kicsit nagyképű,de jól áll neki és azért drukkolok neki,főleg mert ott laki,ahol én:):):):)A külseje nem tetszik,a szája gusztustalan,a mellét túl nagyra csináltatta...
Köszi a válaszokat:)
2011. jan. 22. 19:38
15/19 anonim válasza:
nekem szimpatikus,pozitivan csalódtam benne
16/19 anonim válasza:
az első képen ott a fekete hajával nekem sokkal jobban tetszett olyan természetes.A szája gusztustalan,szerintem nem kellett volna így elrontania magát.A szöszi haja nekem tetszik.Olyan pláza **-ás de nem baj : D Igen.. ez csak a külső.Belülről egy érzékeny,szókimondó,aranyos csajszi ;)
17/19 anonim válasza:
Én Szandikának szurkolok.Betölti a teret a villában.Lehet hogy műnő,de épp ezér nézik olyan sokan.Az első benyomásom Szandikáról nem éppen ez volt.Eléggé lenéztem,mert szőke,és mert mindene mű.De ahhoz képest,hogy hüyle pitsának nézné az ember,sokszor olyan szavakat használ,amit nem tudom,honnan szedett.Egy értelmes lélek,és ezt ki sem néznéd belőle.De másik kedvencem meg Olivér.Ő még nagy forma. ;-]
18/19 anonim válasza:
Régen eléggé szép volt de most teljesen elrontotta magát ezzel a sok felesleges műtéttel...utálom Szandikát egy kétszínű ribanc egy undormány csaj egyszerűen ki nem állhatom...:Ső beszél a legrondábban a villa lakók közül...:Smeg azt sem értem hoyg alekosszal mért vitatkozik folyton pedig semmit nem csinált vele alek...:S
19/19 anonim válasza:
én nagyon birom őt, a kisugárzásával minden rendben, a stílusát had döntse el ő maga, a külsőjére ugyanez vonatkozik.... nem ti jártok olyan fejjel, amilyen ő csináltat, hanem ő, úgyhogy tök mindegy. és én személy szerint nagyon szomorú voltam, mikor kiesett, szerintem esélyes lett volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!