Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki szereti a virsliszájú,...

Ki szereti a virsliszájú, napraforgó, dinka Szandikát?

Figyelt kérdés
2011. márc. 1. 19:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Anikó
2011. márc. 1. 19:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én addig szerettem amíg Oli ki nem ment. Azóta pff kimutatta a foga fehérjét!
2011. márc. 1. 23:33
 3/11 Thurston ***** válasza:

Nem így fogalmaznék. Akkor mondanám ezt, ha ez lenne feltehetően a természetes viselkedése. De inkább az Oli távozása előtti időben volt jókedvű és gondtalan. Most eluralkodott rajta a teljes keserűség. Abból is látszik, hogy magára erőlteti ezt a szerepet, hogy amikor mondjuk Éva meg Alek táncoltak, tökre kellett röhögnie, de inkább visszafolytotta, és igyekezett undorodó arcot vágni.

Mondjuk fura ez. Mármint elképzelni sem tudom, hogy mitől lehet. És akkor már elmondom azt is, hogy szerintem a napraforgó jelző baromság, mert abszolút nem érzem azt, hogy azért volna Béciékkel, mert ők az erősek. Szerintem ő ezt totál leszarja.

2011. márc. 1. 23:36
 4/11 anonim ***** válasza:
Én már nagyon nem kedvelem. De én nem Oli távozása után vettem észre a változást, már jóval előte kezdett idegesítő lenni. Az elején ő volt a kedvencem, de már jó 1-1,5 hónappal ezelőtt elkezdtem érezni azt, hogy már inkább idegesít, és cseppet sem szórakoztat. Ott volt a sulihét is, amikor ugye bevégta a durcát, és milyen gusztustalanul viselkedett már a tanárokkal is, akik bementek hozzá. Aztán a mostani viselkedése már értékelhetetlen számomra.
2011. márc. 1. 23:59
 5/11 anonim ***** válasza:
Bár tud hülyén viselkedni, és sokszor közönséges a stílusa, azért még őt tartom az egyik legőszintébbnek. Most még kicsit jobban meg is kedveltem, mióta ráérzett Alkesz sunyi jellemére.
2011. márc. 2. 11:16
 6/11 Thurston ***** válasza:
Ha nem vetted észre, hogy mennyire magára erőlteti ezt a szerepet, akkor feltehetően csak az Alekosz iránti ellenérzéseidet vetíted ki Szandikára, és ezért gondolod azt, hogy ez őszínte részéről. Mert az egy dolog, hogy nem kedveli, mert szerintem sokan nem kedvelik egymást, de attól még tudnak normálisan egymás mellett élni, és Szandikán is mint írtam látszott, hogy csomószor röhögne Alekoszékkal, de inkább undok képet vág (a mosoly és az undor keveredése pedig egy elég jellegzetes grimaszt eredményez). Gyakorlatilag senki nem csinálja azt, akármennyire is utálják egymást, hogy amint megjelenik a másik, odaböknek valamit, csak Szandika. Elég durva, ha ezt valaki természetességnek véli.
2011. márc. 2. 11:28
 7/11 anonim ***** válasza:
Melyik Szandikára gondolsz? Sok híresség keresztneve Szandi.
2011. márc. 2. 16:21
 8/11 anonim válasza:
Szerintem is megváltozott, főként amióta Olivér kiment.
2011. márc. 2. 16:36
 9/11 anonim ***** válasza:
jaj de tudjátok utánozni ezeket a nyomorultakat. "napraforgó". saját szókincsed nincs?
2011. márc. 9. 18:43
 10/11 A kérdező kommentje:
Valószínűleg, több szókincsem van, mint neked, kedves válaszadó. Ha már a nyelvi kifejezésmódnál tartunk, ajánlom a figyelmedbe A magyar helyesírás szabályai c. kis könyvecskét. Sokat segítene rajtad. Azért köszönöm a választ.
2011. márc. 9. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!