Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek Emma Watson magas?

Szerintetek Emma Watson magas?

Figyelt kérdés

A legtöbb oldalon azt lehet olvasni, hogy 168 cm, de a képeit elnézve lehet, hogy magasabb. Oké, hogy mindig nagyon magas sarkú cipőket hord, de így magasabb mindenkinél.

[link]

[link]

[link]

A kérdés lényege csak annyi, hogy nagyon csodálom ezért, hogy felmeri venni ezeket a cipőket még így is, mert nagyon szépen állnak neki. :)

2011. febr. 17. 19:13
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Igenis zavar, hogy más embert lefújjog, mert nem tetszik neki a stílusa. Van egy két ilyen lány osztálytársam, akik kispéciztek maguknak egy csajt és folyton azon röhögnek, hogy hogy néz ki, milyen ruhákba jár, szegény lány, meg meg sem mer szólalni. Mielőtt beszólnál te pszichológust ajánló értelmiségi, megvédtem a csajt, de már olyan szinten antiszociális, hogy csak na..

És milyen érdekes, hogy a válaszoló nem is írta a korát és egyből rájöttem. :) Mert ebben a korban kezdődik a fikázgatás..

De te se lehetsz több utolsó válaszoló. De nyugodtan írogassatok tovább, annál többször tudlak titeket lepontozni. (mondhatjátok, hogy jaaaaj ez a szint, de hát valakikkel csak így lehet.:))

2011. febr. 24. 18:58
 12/20 Vecafanvagyoknebánts ***** válasza:
63%
te csak azt felejted el, hogy te is voltál gyerek.. és te is ilyen voltál valószínűleg ha ilyen bátran általánosítasz... és nagyon nem találtad el a korom mert jóval több vagyok, talán több is, mint te.. úgyhogy.. :))
2011. febr. 24. 20:07
 13/20 Vecafanvagyoknebánts ***** válasza:
53%
ja.. osztálytársad? :D akkor tényleg több vagyok ;)
2011. febr. 24. 20:09
 14/20 A kérdező kommentje:
Végzős vagyok gimiben. De akkor több vagy, húú de jóó :D:D
2011. febr. 24. 20:33
 15/20 Vecafanvagyoknebánts ***** válasza:
53%
igen..tudom hogy jó :P na de figy én nem bántani akarlak csak megjegyeztem hogy.. na gondolom teis észrevetted hogy fura vagy vele.. :D
2011. febr. 24. 21:31
 16/20 A kérdező kommentje:

Fura? Mármint a kiscsajjal? Nem tehetek róla, utálom a külsőségek miatti fikázást. Lehet negatív véleménye valakinek, de azt kulturáltan adja elő. Rajtad pl látom, hogy nem vagy buta, sőt értelmesnek tűnsz.

De a 13 éves válaszolóról, illetve a kommentjéről, nem az értelem süt le ("fújj mi ez a haj?").

2011. febr. 25. 16:00
 17/20 anonim ***** válasza:
sztem kedves kérdező vmit nagyon rosszul tudsz mert én fiu vagyok..
2011. febr. 25. 16:07
 18/20 anonim ***** válasza:
szal köztudott hogy később érünk.. najó én nem akarok itt balhézni.. szal most elmondom érhetően kultúráltan: Nem tetszik Emma Watson haja, és a kérdésre a válaszom: ha 168 cm magas Emma akkor nem magas, de a magassarkútól valóban annak tűnik.. :)
2011. febr. 25. 16:09
 19/20 anonim ***** válasza:
very big problems..
2011. ápr. 9. 15:49
 20/20 anonim ***** válasza:

A 3. hozzászólónak üzenem:

Először nézz tükörbe te barom!!!!

2011. júl. 23. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!