Szerintetek Emma Watson magas?
A legtöbb oldalon azt lehet olvasni, hogy 168 cm, de a képeit elnézve lehet, hogy magasabb. Oké, hogy mindig nagyon magas sarkú cipőket hord, de így magasabb mindenkinél.
A kérdés lényege csak annyi, hogy nagyon csodálom ezért, hogy felmeri venni ezeket a cipőket még így is, mert nagyon szépen állnak neki. :)
Utánanéztem, és tényleg 168 cm magas.:)
Nézd meg, hogy azokon a képeken, amiket belinkeltél róla, platformos cipő van rajta. Azért tűnik olyan magasnak.
Daniel Radcliffe pedig eleve 165 cm magas.:)
Egyébként szerintem cipő nélkül is magasabbnak tűnik, mint amilyen. Feltételezem, hogy a lába fomája miatt. Nagyjából ez az egyetlen, ami vonzó benne.
És amúgy igen, klasszul állnak neki ezek a cipők.
LOL!! kedves kérdező !! kivántam neked bármi rosszat??? gondolkozzál már...-.- jo védjed emma watson-t de azért tudjad már hogy miket beszélsz..
csüssz!
szépnapot.. már akinek szép.. o_O
Nem a véleményeddel van a baj, hanem a stílusoddal te okoska!
És ha megvédek valakit, nem azért teszem, hogy megköszönje. Nagyon unlak már, de a 13 éves fejeddel, hogy értenéd ezt már meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!