Sarah Jessica Parker Hány cm magas?
Figyelt kérdés
A Szex és New York-ból Carrie Bradshaw?2011. júl. 18. 13:31
2/9 A kérdező kommentje:
Biztos??? Szerintem magasabb.
2011. júl. 18. 14:00
3/9 anonim válasza:
Ha szerinted magasabb miért kérded?! A gugliba néztem,te is megtehetnéd!
4/9 anonim válasza:
z
* Név:Sarah Jessica Parker
* Foglalkozás:színésznő
* Született:1965. márc. 25.
* Születési hely:Nelsonville, Ohio
* Haja:szőke
* Szeme:zöld
* Magasság:156 cm
* Családi állapot:férjezett
* Csillagjegye:Kos
5/9 anonim válasza:
Besz@rás..sztárlexikonon 160cm írnak..pedig én vagy 180cmnek képzeltem..ez most sokkolt.
6/9 anonim válasza:
180cm-nek képzelted? Atya úr Isten...szerintem szemmel látható hogy szinte az összes színésztársánál alacsonyabb még azokban a magas cipőkben is amiket a Szex és New York-ban hord!
7/9 anonim válasza:
Nem tudom én nem sokat láttam ezt a nőt,a Szex és New Yorkot sem néztem soha..1-2 képen láttam és nekem olyan magasnak tűnt..hát csalóka.
8/9 anonim válasza:
Lehet a fénylépek voltak csalókák, szerkeszett, vagy olyan beállás, vagy a magassarkú cipők miatt, vagy mert akivel fotózkodott olyan magas volt mint ő.
Nagyon picike, jó ha megvan 160 cm magas.
Amúgy sok alacsony színész/színésznő/énekes leplezi filmjeiben/klipjeiben a kis termetét.
9/9 anonim válasza:
Kb 163-163, az exem unokatesójának az egyik ismerőse már találkozott vele és ő mondta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!