Örültél volna, ha Szandikát kizárják a VV-ből?
Figyelt kérdés
2011. febr. 3. 20:18
11/16 anonim válasza:
Nem örültem volna én se, mert bár nem a kedvencem, azért bírom Szandikát kicsit. Tény hogy a hozzáállása engem is idegesített már, meg látszott, hogy bent is mindenkit, de most majd összeszedi magát, és megcsinálja amit meg kell.
12/16 anonim válasza:
Nem örültem mikor úgy nézett ki, hogy kiteszik, de jogosnak tartottam volna. Már engem is idegesített, hogy újabban mindegyik feladattal baja volt, nem akart részt venni semmin. Sejtettem, hogy már valamivel szankcionálni fogják. Kicsit azért fura, hogy miután kijelentették, hogy kizárják, végül mégis fakultatív módon eldönthette mit szeretne, de legalább ráijesztettek, és változtat a hozzáállásán.
13/16 anonim válasza:
Ha a Bucit rakják oda, akkor az tuti hazudik. Sanyit se láttuk, meg egyáltalán, semmit, döbbenet volt, mikor közölte, hogy kizárják, nem is bírtam lekövetni, hogy miért, erre jönnek ezzel a cigó dumával. Menjenek már...
14/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2011. febr. 4. 22:16
16/16 anonim válasza:
Én nagyon! talán utána néztem is volna pár részt a műsorból, de úgy tűnik még egy darabig erre várnom kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!