Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Beperelheti a TV2-t Damu Roland?

Beperelheti a TV2-t Damu Roland?

Figyelt kérdés

Beperelheti a TV2-t Damu Roland

Én sajnálom, hogy felbontották a szerződését, mert nagyon "életszerűen" játszotta Előd figuráját. Az életben, mint embert nem szeretem, mert a durva viselkedés nem mentesít senkit sem a felelősség alól, de: Sthol András miért szerepelhet a másik csatornán? Olyan vicces, amikor a szabályokra figyelmezteti a villalakókat. Pont ő, aki semmilyen szabályt sem tart be.Számomra teljesen hiteltelen, ahogy vezeti a műsort. Tudom a tv2 megteheti, hogy saját hatáskörben felbontja a szerződését (nem ez volt az első durva megmozdulása),de nem kellett volna megvárni a bírósági ítéletet?

2011. jan. 16. 07:56
 1/3 A kérdező kommentje:

Bocsi' lemaradt a link:

[link]

2011. jan. 16. 07:57
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Stohl azért fegyelmezi a villalakókat, mert műsorvezetőként ez a feladata.

Nem önkényesen csinálja

Amúgy beperelheti a tv2-t Damu, de úgyis veszít.

2011. jan. 16. 08:07
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem az a lényeg, hogy mikor kapta kézhez a levelet, hanem az, hogy a tv2 nem akar azonosulni egy nőverő öntelt s.ggfejjel!

Mért nem járt indulatkezelési terápiára?! Ha már többször is előfordult!

StohlBucikát sem engedném képernyőre!

Ez marha jó példa a fiataloknak, hogy semmi baj Bucikám, drogoztál, ittál, balesetet okoztál, folytathatsz mindent a régiben!

Ha a fiatalok azt látnák, hogy van következménye az ilyen életmódnak, 100-ból 10 meggondolná legalább, ha nem is mind!

Szerintem telt volna bucinak bérsofőrre!

Én is szoktam inni, de sosem vezetek olyankor!

És nem azért, mert a sz@ros életemet féltem, hanem mert más haláláért, vagy rokkantságáért, vagy egyéb balesetéért nem akarok felelős lenni!

Kicsit eltértem ,bocsi, de kijött belőlem ...

Damu megérdemelte, hogy kidobták!

Meggondolja legközelebb, kit ver agyon!

2011. jan. 17. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!