Tetszik Fluornak az új klipje, a mizu?
http://www.youtube.com/watch?v=t8ll4k0E6qc&feature=player_em..
én egyszerűen imádom ♥♥♥ (=
Falra mászok ettől a csávótól. Visszasírom azokat a régi szép időket, amikor a No Thanks volt a legrosszabb a Viván:S Szerintetek ez komolyan zene? RÁADÁSUL RAP???
Most komolyan. Nem vagyok rap fan. De hallottatok már igazi rapet???
16:30
Teljesen egyetértek veled,én sem vagyok valami nagy rap-fan,de szomorú sőt már egyenesen vicc hogy manapság az ilyet nevezik rap-nek.
Nekem nagyon bejööön (L)
Meg a Lájk is :) Lájkolnám a lájkod :)
Kicsilány ouw sziahelló, álljunk össze mint két kicsi legó, na figyu már mondom mi a szitu, te lány én meg fiú na mizu mizu mizu
:) (L)
Fluoooooorrrrrrrrr
ezt írtam oda kommentárnak:
mivanmámegint? benyomtak még egy szart? ez nektek jó zene? :D semmi hangja nincs, csak elé raktak egy szar szöveget. nincs vele bajom, se sp-vel. az állj meg című száma még jó volt látszott rajta h nem egy őstehetség, de a szöveg meg a dallam jó volt. aztán megnyert vmi vivás szart amitől nagy lett a pofája. ne lepődjön meg egyik se h fenn van a napiszaron, szar számokat nyomnak, semmi hangjuk nincs, de a pofájuk mégis nagy. Szarra sikeredett, de a tini csajoknak ez tetszik. Csak így tovább.
Aztán letiltott xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!