Bécinek sikerült az ami Fluornak nem? Vagy akkor most hogy van ez? :D
Nem vagyok egyik rajongója sem csak ma néztem az interaktívot és ma volt düki & young g klippremier és nagyon emlegették, hogy ez hip hop meg minden és hogy akkor ő most híres tud lenni a hip hop-os dalaival mikor ez fluornak nem sikerült (jó ő is híres volt akkor is a saját körében)de a köztudatba nem úgy ismerik (meg ő is most azt hangsúlyozza hogy már más a stílusa(ne kövezzetek meg ha nem így van én is csak fél füllel hallottam)) de végülis béci sem lenne úgymond híres előadó ha nem lett volna bent a villába. Szóval akkor most nem értem, nem is az számít hogy milyen zenét csinál hanem hogy valóvilágos volt? (amúgy nekem személy szerint jobban bejön fluor egyik régi hip hop-os száma mint ez a hey vagy mi bár még mind a kettőt csak 1x hallottam)
jajj és ha már itt tartunk nem tudja valaki megmondani hogy a klipben az a fehér autó milyen fajta?
Fluorid számok az igaziak, de szerintem ezt te is tudod. ( http://www.youtube.com/watch?v=jaQ9fI-N_Fo)
Na, ezt a VIVA-ban nem adják le, mert a kis "tinicicáknál" a minőség "nem menőő" Valamint vannak benne olyan szavak, amik nem TV-be valóak ;) Meghát Fluoridot a mai napig hallgatok, mert van MONDANIVALÓJA, ami a mai zenékből hiányzik. "Te lány, én meg fiú, na mizu,mizu mizu?" Na, szerinted ennek mi a mondanivalója? SEMMI! :D Ezzel elvannak a "rajongók", akik semmit sem tudnak a "sztárjuk" előéletéről, az UnderGroundról nem is beszélve...
nekem az jobban tetszik http://www.youtube.com/watch?v=d-E6jZAH7U4&feature=related
amúgy mit gondolsz erről a Bécis dologról?
igen igen azt értem de hogy bécinek ilyen fajta számai vannak és mégis leadják a viván meg sokan meghallgatják meg minden de fluornak meg csak a nyomi miuzját
szóval ezt annyira nem értem
jó persze ő már más stílusú zenét csinál de szóval hogy mondjam ő.. szóval hogy nem tudopm annyira megfogalmazni de a lényeg hogy amilyen zenét béciék csinálnak az nem jobb mint fluor régi számai de mégis adják a tvben mert mindenki ismeri a valóvilágból de ha nem ismernék akkor még mindig valami ismeretlen valaki lenne vagyis most a zenén van a hangsúly hogy fluor régi zenéje nem volt ismert mert őt sem ismerték mert nem volt valóvilág vagyis ebben nemtudom igazából mi a kérdés de azért remélem lehet érteni :D
bocsi ha nem :$
Jancsi régi számait felemelték, mert... Ööö... nem is tudom hogy miért... Szerintem nincs benne nagyon komplikált szöveg, (lsd. FankaDeli) így az ifjabb korosztály is nyomatja Béci zenéjét, miközben alig értenek belőle valamit. Fluorid más dolog, neki TÉNYLEG van mondanivalója, azon kívül, hogy "aszarbóljöttemfelküzdöttemmagam" (lsd. Beton, Késő) Dehát ez Magyarország, itt a sz@r lesz felkapott, attól lezs híres az ember, abból tud megélni :S
(Sry. a lassú válaszért, de órán voltam)
Ja, FankaDeli ellenpélda, őt is az idősebb korosztály hallgatja, a 13-16 évesek a Dzsásztinbíberekre, az Espékre (Pedig SP-nek ütős számai VOLTAK), De múltkor megkérdeztem 4 diáklánytól, akik Fluor-legós pólót hordtak, hogy Fluoridot is hallgattok? A válaszuk tömör volt: Ki a f@sz az?
Most a semmitmondó szöveg a divat (lsd. Techno, House[még szövege sincs, mégis olyan nagy "zene"]) "Ennél halenda?" -.-"
jah hát mind1 ezen nem nagyon lehet változtatni mindig lesznek ilyen divatmajmok nem lehet mit tenni de am sp régi számai télleg jók múltkor barátnőmnél zenét hallgattunk nemtudom mi a címe de ez jött a listán valami sp szám volt megkérdeztem mi ez mondja sp régen ilyen volt mondom aztaqva tényleg jóvolt
am hány éves vagy? ha szabad tudni :D
http://www.youtube.com/watch?v=jaQ9fI-N_Fo
ez a legjobb rap szám amit el tudok képzelni.. béci meg egy senki. volt, most is, és az is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!