Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Bécinek sikerült az ami...

Bécinek sikerült az ami Fluornak nem? Vagy akkor most hogy van ez? :D

Figyelt kérdés

Nem vagyok egyik rajongója sem csak ma néztem az interaktívot és ma volt düki & young g klippremier és nagyon emlegették, hogy ez hip hop meg minden és hogy akkor ő most híres tud lenni a hip hop-os dalaival mikor ez fluornak nem sikerült (jó ő is híres volt akkor is a saját körében)de a köztudatba nem úgy ismerik (meg ő is most azt hangsúlyozza hogy már más a stílusa(ne kövezzetek meg ha nem így van én is csak fél füllel hallottam)) de végülis béci sem lenne úgymond híres előadó ha nem lett volna bent a villába. Szóval akkor most nem értem, nem is az számít hogy milyen zenét csinál hanem hogy valóvilágos volt? (amúgy nekem személy szerint jobban bejön fluor egyik régi hip hop-os száma mint ez a hey vagy mi bár még mind a kettőt csak 1x hallottam)

jajj és ha már itt tartunk nem tudja valaki megmondani hogy a klipben az a fehér autó milyen fajta?

2011. szept. 27. 20:09
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
imádtam ezt a számot :(
2012. ápr. 6. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!