Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Fluornak van barátnője?

Fluornak van barátnője?

Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 19:31
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
69%
Van...SP
2010. dec. 6. 19:36
 2/26 anonim ***** válasza:
61%
helyesen a kérdés: Fluornak van barátja? válasz: SP
2010. dec. 6. 20:21
 3/26 A kérdező kommentje:
XD de most komolyan...
2010. dec. 6. 20:44
 4/26 anonim ***** válasza:
28%

sztem nincs mert nem sokan állnának össze veleee....fuuj de rühellem -.-" undorito kis senkiházi. nekem k*kim van neked n*nid van gyere dobjuk össze amink van. OMG!!! ez komoly??

és még Justin Biebert szekálják állandoan....

2010. dec. 6. 23:21
 5/26 anonim ***** válasza:
72%
Nincs. kérdezték tőle egyszer az interaktívban és azt mondta h jelenleg nincs barinője.Nem mintha később lenne...
2010. dec. 7. 08:47
 6/26 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2010. dec. 7. 17:28
 7/26 anonim ***** válasza:
90%
Nem értem ezt a nagy Fluor ellenességet, szerintem egy nagyon szimpatikus, vicces srác. Nem árt senkinek, nem támadott senkit. A zenéjét pedig nem kell komolyan venni, party zenét csinál, annak pedig nem feladata ,hogy "gondolkodós" legyen. De sohasem értettem mi a jó abban, hogy fikáznak valakit. Én sem szeretem Spt , de nem is hallgatom.Nem ítélkezem,ha valaki azt szereti halgassa. Gyerekes dolog mást az ízlése miatt cseszegetni.
2010. dec. 7. 18:57
 8/26 anonim ***** válasza:
79%
Fluor teljesen olyan, mint egy haverom:D Szerintem nagyon szimpi, imádom, a Mekkora Show!-ból az ő részét énekeljük! SP meg.. nem a kedvencem, de sztem vannak jó dalai
2010. dec. 7. 22:00
 9/26 szipike75 válasza:
80%
sem Fluort, sem SP.-t nem szeretem VISZONT a közös daluk az megfogott kis bulizgatós zene :) a kislányom 11 éves ő imádja őket és nem nevelik az utcára, drogra, k..vázásra, b..ziskodásra, hanem csak zenélnek ja és a lényeg Fluornak nincs jelenleg barátnője
2011. jan. 5. 10:12
 10/26 anonim ***** válasza:
50%
Fluornak nem csak party dalai vannak. Ajánlom meghallhatásra a Késő-t!
2011. jan. 7. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!