Nagyon nem helyes szerintem.És most olvastam valamelyik nap hogy összejött a Mimivel.De lehet hogy csak pletyka.
2011. jan. 2. 20:57
2/14 anonim válasza:
Idézem amit a Tomi mondott :
"Konzeratív típus vagyok,számomra nem szimpatikus ha egy fiú gyors egymásutánba több lánnyal keseredik viszonyba.Ráadásul most a párkapcsolat kérdése amúgy sem aktuális az életemben. Hiába lennének körülöttem olyan lányok, akik megtetszenek, egyszerűen az életdormám nem teszi lehetővé, hogy a magánéletemmel foglalkozzam. Ez életem eddigi legnagyobb lehetősége , így nem is kérdés, hogy most az éneklésre ,az álmaim megvalósítására összpontosítok"
2011. jan. 2. 20:59
3/14 anonim válasza:
Igen helyes, én kb 1 hete kattantam rá :D
2011. jan. 2. 22:06
4/14 anonim válasza:
Nikolas a helyes.... imádnivaló!
De megnézném a Tomit kb 10 év múlva.
2011. jan. 3. 11:13
5/14 anonim válasza:
nekem nem jön be...olyan feje van, mintha minden pillanatban el akarna aludni és még fiatalabb mint én
amúgy meg azt hallottam drogozik...ez már nálam kizáró ok:S 19/L
2011. jan. 3. 15:41
6/14 anonim válasza:
Dehogy drogozik. Amúgy helyes srác. Pár év és a bátyja elbújhat mellette.
2011. jan. 3. 18:16
7/14 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem helyes...ám a bátyja már annál inkább:D hehe XD Tominak olyan ferde szemei vannak..valahogy lefelé álnak.Am én Csabának szurkoltam az X faktorban..:D
2011. jan. 3. 20:06
8/14 anonim válasza:
Pontosan azt akartam írni mint az utolsó: Hogy nagyon helyes a testvére, és a Tominak olyan "most kelletem fel épp" szeme van :D De olyan karikás, meg lefele áll .Magyarul olyan mintha részeg lenne
2011. jan. 3. 21:30
9/14 anonim válasza:
Izlések és pofonok... Nekem tetszik, pedig idősebb vagyok nála.:)
2011. jan. 3. 22:15
10/14 anonim válasza:
Tényleg lefelé áll a szeme, és olyan mint aki álmos. De itt pl határozottan jó. Én ekkor figyeltem fel rá egy pár napja:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!