VASTAG CSABA flört/csók/ölelés kapható rá? Esetleg valakinek van vele tapasztalata? Mennyire igaz, hogy csalja a nőjét?
Nagyon érdekelne a Csabi,de nem tudom hol lehetne vele ismerkedni.Nem rajongói célzattal szeretném megismerni:))
L/25
Tapasztalat? Hát az sajnos nincsen...ha lesz, az lesz az első hogy ide írok :DD
Na de most komolyan, ez az ismerősöm ismerőse ismeri, és tudja, hogy megcsalta a Katát, hát elég hihetetlen story. Amúgy én is olvastam erről (itt a gyakorin) de én nem igazán hiszem el. A képeken is nagyon úgy néznek mint akik szeretik egymást. Na jó, mondjuk bármit lehet, mert sokszor hallani hogy megcsalják az ilyen híres pasik a nőjüket, aztán meg az asszony megbocsájt, mintha semmi sem történt volna. (pl Kovács Lázár. Ott cifrább dolgok is voltak..) Szóval 50-50%. Vagy megcsalta, vagy nem. Mi úgysem fogjuk megtudni...
Amúgy én ránézésre simán azt mondanám, hogy igen megcsalta már, de mivel egy intelligens férfi, talán nem...
a képek több éves képek
NEM MOSTANIAK
nem mindegy,hogy csalja vagy nem???van-e egy két mellékút??
A LÉNYEG,ő a barátnője,vele van, ő az állandó,akit nem hagy el kufircok miatt.
Azért ez alány a csúnyaságtól távol áll. Nem csúnya, nem is szép mondjuk. Egy átlagos lány. De kinek mi a szép? Zimány Linda ránézésre szép, de ti lennétek kiakadva ha Csaba egy ilyennel lenne együtt. Nem mondom én is kicsit féltékeny vagyok :D de egy ilyen lánynak sikerült fognia egy ilyen pasit, szóval valamit biztosan tud. Valamit, amit ti akik b*sztatják nem....
Amúgy látom kedves
"jó színész és jó manipulátor
az,h szingli.majd bevallja az átlagon aluli nullát,h van neki
az,h sír
az,h öcsém így-úgy
ez mind manipuláció része
elérte célját
nyert
átvág mindenkit
köztük a csúnyaságot is
csalja,hitegeti,átvágja őt is
jól keveri kártyáit"
író, hogy az X faktor oldalán is nyomod a sódert... :D
valaki említette Csaba témában Ballackot
aki csalja a nejét
DE NEM HAGYNÁ EL
Csabiról hallottam én is,hogy félrelépeget
DE NEM HAGYJA OTT Katit.
ha vkinek ez megfelel,hogy egyszer meg..Csabi,annak hajrá,bár számomra lelkileg toprongy,ami rondább mint Kata külseje
kettővel feljebbi író
látom,te is olvasod a portos faktort
ja,én írok oda is
tényleg manipulátor a fiú
mint a média
illik a képbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!