Mit gondoltok Vastag Csaba barátnőjéről?
szerintem ez csak kettőjükre tartozik.azt, hogy ki kihez illik,nem lehet eldönteni ismeretlenekről.
a lány nekem nem az esetem, másnak lehet, hogy tetszik
hát azézt nem beszétek arrol, hogy van csaja mert akkor nem szavaztak volna rá sokan..
amm meg nem szép
egy sokkal szebb csaj illenne hozzá
jaaaaj gyerekek!!!
azért mert külsőre nem hasonlítanak, nem azt jelentni,h nem illenek egymáshoz!
Aki már volt igazán szerelmes, az tudja,h a külső elfakul!
Ismeritek a mondást!
A külső megfog a belső megtart!
Lehet,h nagyon jól megértik egymást (ettől nagyon szép Csabinak kata) órákat tudnak beszélgetni, jók együtt az ágyban stb.
és ki tudjta 6 éve,h nézett ki lány????????
Amúgy sem annyira ronda, mint aminek írjátok!
Most őszintén smink nélkül ti is mindig cindy crawford-ok vagytok??? Nektek az összes fényképetek jól sikerült??
nem védem a lányt, mert nem mondom én is megnézném közelebbről a Csabit, de nagyon csúnyákat írtok róla, pedig nem is ismeritek, nem is láttátok élőben!
A vkinek, a vkinek a véleménye az nem lehet a saját véleményed!!!!!!!!!!!!
21:26-os
mennyit beszélgettél Katával?
Elárulta, h Csaba csalta? (vagy honnan tudod biztosr?)
Vmi biztos van, amiért ennyi ideje együtt vannak, hiszen találna más nőt is aki elviselné a megcsalásait!
persze hogy nem fogja elhagyni,nem talál még egy ilyen palimadarat,aki szemet huny a félrekufircolások fölött!
gondolom a csaj meg egy totál önbizalomhiányos,társfüggő,aki bármit lenyel,csak a Csabi el ne hagyja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!