A Valóvilágban a Gombi tényleg meleg? Ki ismeri? és Jerzsi?
Lehet h szereti ezt is azt is.Vagy nem meri felvállani félvén hogy elitélnék és kisebb lenne az esélye a játékban.
Amúgy nagyon szimpatikus és jó embernek tünik.Vannak jelek amiböl szerintem le lehet vágni a dolgokat.(szerintem amúgy Vásári André is az,Csonka Pici,de megkockáztatom h Varga Viktorral sincs minden rendben vagy Ádok Zolival).Sok ember nem akarja észrevenni az olyan dolgokat ami kiszurja a szemüket.Van persze olyan aki nagyon "nőies"és nem meleg,de szerintem az ritka.
Biszex..:) mert pl. mikor még bent volt, és bohócnak volt öltözve, Olivér elejtett egy megjegyzést, h "biszex bohóc", és ő nem ellenkezett:D ..vagy pl. beszavazóján mondta neki Balázs h mutasson meg valami gyakorlatot a földön és ő erre visszakérdez h "alámfekszel,Balázs?" :D
..de ettől még szórakoztató, normális ember :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!