A Valóvilágban a Gombi tényleg meleg? Ki ismeri? és Jerzsi?
Figyelt kérdés
2010. dec. 18. 19:51
1/14 anonim válasza:
Szerintem elég egyértelmű... Azért tett az Évára jelet, mert sztriptízelt neki. Szánalmas.
2/14 A kérdező kommentje:
Köszi, ment a pont.
2010. dec. 18. 20:22
3/14 Barbieee :") válasza:
van barátnője:)mármint gombinak :D
jersy :P <3**
5/14 anonim válasza:
Van barátnője persze. Irán is csak azért dúsít atomot, mert erőművet akar építeni nem? Valamivel el kell fedni a valóságot.
7/14 anonim válasza:
Ha bent lennék úgy rá másznék Gombira, hogy öröm lenne nézni. Imádom! Csak Ő miatta nézem!
-biszex fiú-
8/14 anonim válasza:
Szerintem Gombi nagyon aranyos srác!:)
Kezdetben nem szimpatizáltam vele, de mostanában nagyot változott róla a véleményem!:) Imádom!:)
9/14 anonim válasza:
Nem meleg. Ma volt a fókuszban, van barátnője, nem is akármilyen.
10/14 anonim válasza:
Nem értem mért szídjátok Gombit. Barátnője van, így jóhogy nem engedi, hogy egy nő sztriptízeljen neki, pláne egy Éva...
A beszavazáson nekem is nagyon ellenszenves volt, egoistának, önteltnek tartottam, de így, ahogyan a villában viselkedik nagyon megkedveltem. Tetszik benne, hogy ilyen érzékeny, és ettől még senki sem lesz meleg.
De ugyebár itt tartunk, hogy aki férfi létére kifejezi az érzéseit már érik a kritikák, hogy meleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!