Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerinted Eminem megváltozott?...

Szerinted Eminem megváltozott? (Ha igen, jó irányba? )

Figyelt kérdés

Megmondom őszintén nekem hiányoznak a régi, odamondós (beteg..) szövegei. Nem tudom ti hogy vagytok vele... Szerintem a Slim Shady albuma zseniális volt, azon voltak a legdurvább és legőszintébb számai, amik nekem nagyon bejöttek. Az új (Recovery) albumon hallatszik hogy sokkal jobban tolja, de a szövegei már mások. Vagy csak már a régebbi "gyerekes stílusból" kiöregedett és máshogy látja a világot?

Csak így példának:

Régi Eminem.

http://www.youtube.com/watch?v=y-kl-sdJDZI

Új Eminem.

http://www.youtube.com/watch?v=tvgyzPtWL2A

2010. dec. 6. 21:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Régen nem szerettem, de amióta megváltozott minden számát meghallgatom, úh igen szerintem megváltozott és jó irányba
2010. dec. 7. 08:37
 2/11 anonim ***** válasza:
Tuti, hogy másképp látja a világot és komolyabb is lett szerintem, főleg mivel a kemény drogozásból kigyógyult. Én bírtam a régi számai is, de a mostani album is jó szerintem.
2010. dec. 7. 12:34
 3/11 anonim ***** válasza:
Én régebben nem szerettem és nem hallgattam a számait.De amióta megjelent a We made you c. száma nagyon megszerettem!!!Most,hogy "megváltozott" meghallgattam a régebbi számait is és nagyon bejön...
2010. dec. 7. 18:39
 4/11 A kérdező kommentje:
Lényegében megkomolyodott de ahogy átnézem a Recovery dalszövegeit bevallom még mindig látom a gyerekes Slim Shady-t.
2010. dec. 7. 19:11
 5/11 anonim ***** válasza:
Megváltozott.Igényesebb zenét csinál mint régen.
2010. dec. 9. 17:56
 6/11 A kérdező kommentje:
Nos, ez a dolog hogy valaki régen nem szerette, de most hogy beállt ebbe a mainstream dologba, már igen, kínos.. No comment. Ez bizonyítja hogy megváltozott, és rossz irányba.
2010. dec. 9. 18:55
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha neked az rossz irány, hogy kezd tünetmentessé válnia a depressziója, és leállt a drogokkal, majd ezt megírja, hogy más embereket is "megsegítsen", akkor téged sajnállak. Majd ha te is depresszióba esel, és megérzed milyen ez, akár drogozni is fogsz, akkor megérted talán, hogy a lehető legjobb irányba változott. Az más kérdés, hogy a régi "odamondós" szövegeinek semmi értelmük nem volt, a mostaniaknak pedig komolyabb tartalmuk, mondanivalójuk van. Szerintem majd te is felnősz egyszer... ;-)
2010. dec. 18. 15:52
 8/11 A kérdező kommentje:
Persze, hisz minden divatsz@rnak komoly tartalma van. A helyzet az hogy te semmit nem tudsz rólam, és jössz ezzel a depresszió témával. Nem kezdek el papolni arról hogy tiniként többet tudok a depresszióról mint te - bár igaz nem én voltam ennek a betegségnek rabja. Ha pedig szerinted azoknak a szövegeknek semmi értelmük sem volt, én sajnállak téged. Már mindenki oly' nagy Eminemfan lett, ezek miatt az igazán mély tartalmú szövegek miatt, csak fingjuk sincs róla, mivel nem fordították le, és csak hallgatják. Oltogass' nyugodtan, azt' irány nézni a ValóVilágot suttyó!
2010. dec. 23. 20:49
 9/11 A kérdező kommentje:
Amúgy meg már tököm tele van a hozzád hasonlóakkal, akik itt verik a f@szukat GYIK-on és másokat próbálnak lealázni, idióta beszólásokkal. Számomra egy rovar vagy, mert már rég óta vártam hogy egy névtelen valaki kiosszon hogy mennyire idióta vagyok. D:
2010. dec. 23. 20:51
 10/11 anonim ***** válasza:

nekem is jobban bejött a régi igazi Slim Shady, a nagyon beteg, idióta szövegeivel együtt :D

de ezt az új, komolyat is imádom (L)

Eminem egy legenda és az marad örökre akármit csinál..:)

2011. jan. 6. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!