Szerintetek ki nyeri meg a Megasztárt?
Figyelt kérdés
Remélem nem Szíj Melinda ?2010. nov. 27. 11:04
1/9 anonim válasza:
Szerintem de, a Szíj Melinda, a másik dontos meg a Kokény Attila lesz nagy valószínuséggel, bár, ha már csak ketten lesznek a dontoben, nem biztos, hogy így marad a sorrend.
2/9 anonim válasza:
Kállay és Szíj Melinda döntő lesz és Melinda nyeri... Ebben szinte biztos vagyok. Már az első döntőben megmondható volt hogy Melindával nyeretik meg,amivel én személy szerint nem értek egyet... DE ilyen a showbiznisz. XD
3/9 A kérdező kommentje:
Hát avval én sem értek eggyet nem igezságos! Szíj Melinda nem tud jol énekelni....
2010. nov. 27. 11:17
4/9 anonim válasza:
Sajnos Szíj Melinda, de ha van az embereknek egy csöpp eszük(és hallásuk), akkor Kökény Attila.Szerintem a legjobb.
5/9 anonim válasza:
Szerintem Szíj Melinda nyeri meg.
6/9 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, hogy Szíj Melinda fogja megnyerni, sokunk bánatára...:S
7/9 anonim válasza:
Az év női hangja Szíj Melinda lesz(hajrá!),férfi hangja pedig a Kökény Gáspár- klón.
8/9 anonim válasza:
Szerintem Szíj Melinda, mert nagyon sokan szavaznak rá (főleg idősebbek). Ennek az az oka, hogy az idősebbek be akarják bizonyítani, hogy ők is jók valamire..... és ebben Szíj Melinda lesz a jelkép.... sajnos...
9/9 Nevaeh válasza:
Én biztos vagyok benne hogy Kökény Attila fogja megnyerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!