Király L. Norbert ember vagy hobbit?
Figyelt kérdés
2010. nov. 23. 18:44
1/14 anonim válasza:
Norbit nem bántjuk! Norbi jó arc! Norbi Király! :)
3/14 anonim válasza:
Norbinak nyomi rekedt hangja van pf...
4/14 anonim válasza:
Norbi az, akit szerintem az is ismer, aki pont lesz@rja a tehetségkutatókat. Nem feltétlenül azért, mert gázos.
Szerintem amúgy inkább egy kobold és egér keverékére hasonlít, de azért kawaii:)
5/14 anonim válasza:
Hobbit, de az előttem író pontosan leírta, hogy is néz ki. Én azért kiraknék a feje mellé egy 16-os karikát. :D Nem biztos, hogy éppen színpadra vagy képernyőre való, viszont ahogy hallom nagyon favorizálják, így azon sem lepődnék meg, ha a végén ő nyerne. Mondjuk én nem nézem a "műsort" de tele vannak a szennylapok vele. :D
6/14 Kagemusha válasza:
Tehát a mûsort nem nézed, a szennylapokat viszont olvasod? Érdekes... amúgy szerintem ember és ráadásul tehetséges a srác! Na bumm, egy kissé szokatlan, de emlékezzetek vissza, milyen meggyôzôen énekelte Joe Cocker dalát a válogatón, avagy az a country-nóta már az élô versenyen... részemrôl nem bánnám, ha nyerne, de a lírai dalok nem az ô mûfaja. SZERINTEM!
7/14 anonim válasza:
Nem olvasom azokat sem, de ahol újságot szoktam venni ott a sport napilap mellett vannak a "szennylapok" és gyakran látom a fejét a címlapon. Ebből következtettem arra, hogy tele vannak vele az újságok. :)
8/14 anonim válasza:
Ember, es szerintem tisztara jo arc, es helyes is:) Kicsit furcsa, de nem lehet mindenki szepsegkiraly/no...EMBEREK, EBRESZTOOOO!!!!
9/14 anonim válasza:
Kitérdekel hogyan néz ki? A hangja lenne legalább jó akkor be se szólnék, de annyira rekedt, hogy semmit se tud normálisan elénekelni... Nemtudom, lehet én vagyok félig sükedt, hogy bántja a fülem de nagyon...
10/14 anonim válasza:
nem hobbit mert nem 1 meter magas es nem hegyesek a fulei. amugy nekem is O a kedvencem. Egyedi es jofej. Mellesleg a Noverem volt osztalytarsa gimibol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!