Miért akar most mindenki Jasmine Villegas-ra hasonlítani?
Figyelt kérdés
láttam hogy itt az oldalon egy csomo kérdés h nézhetek ki ugy mint JV ,hogy lehet olyan hajam stb stb. és nem tudom megérteni,hogy miért...eddig szinte senki se ismerte. Világositsatok fel !!! :D2010. nov. 21. 17:00
2/9 A kérdező kommentje:
hát ez nem válasz a kérdésemre
2010. nov. 21. 17:48
3/9 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem szép... az a megszokott argentínos sötét feje van :D
16/L
4/9 A kérdező kommentje:
kár h nem az a kérdés h szép-e vagy nem
2010. nov. 21. 18:37
5/9 anonim válasza:
hát nem tom én nem ismerem ezt a jázmint, de lehet a kérdéseket egy ember írta ki aki nagy fanja vagy ilyemi :)
6/9 anonim válasza:
Mert állítólag Justin Bieberrel jár.
8/9 anonim válasza:
Azért mert télleg szép! És benne volt a Zack&Cody-ban is meg Justin Bieber klipjében. És akkor már elkezdték irigyelni és hasonlítani akarnak rá!
9/9 anonim válasza:
Hát, én nem tudom, ki az. Várj, megnézem. Ja, hát ezt hiszem, én nem akarok hasonlítani rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!