Szerinted Voksán Virág szép?
Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 12:56
11/19 anonim válasza:
Ronda kacsacsőrű emlős. Ami még nem zavarna, csak ne engednék a lemezjátszókhoz..
12/19 anonim válasza:
Én múlt héten láttam a Westendbe. Az a durva, hogy nem is az tünt fel ez a Voksán Virág, hanem hogy ki ez a ronda férfi 1 kg sminkkel az arcán... De izlések és pofonok:)
13/19 anonim válasza:
Na igen, csúnya...
Ráadásul az új zenéjének (Jamaican love) köze nincs Jamaikához! Ezt tőlem tudjátok! A jamaikaiak nem szeretik az ilyen zenét, és a pasi is tuti magyar aki vele a klipben szerepel...
15/19 anonim válasza:
Nagyon csúnya szegény, csak sajnos nem tudja...
17/19 anonim válasza:
Voksán Virág egy gyönyörű nő aki ráadásul borzasztó inteligens egy szóval tökéletes vagy Virág!!!
18/19 anonim válasza:
Na, neked is nagy igényeid vannak utolsó..
19/19 anonim válasza:
ezt hívják iróniának..:D bár nem én írtam:D
ja igen és szerintem csak simán fúj..nincs miért magyarázkodjak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!