Mitől ilyen szép Voksán Virág haja és bőre?
Figyelt kérdés
2011. febr. 8. 15:21
1/11 anonim válasza:
szerintem póthaja van. annyira nem látom különlegesen szépnek, ha én / Te, vagy bárki már ennyi időt és pénzt költhetne magára, mint amennyit feltételezem ő költ (szvsz) akkor bárki így nézhetne ki.
2/11 anonim válasza:
3/11 anonim válasza:
Szerintem csak festi a haját a bőre sztem szolizás miatt ilyen egyébként nem csak ilyen képek vannak róla!Pl.: [link]
5/11 anonim válasza:
Nem biztos hogy eloben is ilyen.
6/11 anonim válasza:
tudod úgy hívják hogy photoshop ;) +2 kiló smink, + póthaj
7/11 anonim válasza:
Hogy mitől?
3% Voksán virág
17% póthaj
10% profi sminkes
20% jó alapozó
50% photoshop
8/11 anonim válasza:
A 17:42-esnek igaza van.
Amúgy mi a szép a kacsacsőrű emlősökön?
Váh, el nem tudom képzelni, hogy az a női nemet megszégyenítő förmedvény bárkinek is tetszhet...
póthaj, műszáj, műmell, műköröm, tetovált szemöldök, szolitól rothadó bőr, feje mint egy ufóé...
EZ valakinek szép? :(
9/11 anonim válasza:
És a Jedlik bálba hivatalos meghívott... Komolyan nem értem néhány osztálytársamat hogy amikor rámutatok egy jó bőrben lévő 30-asra, akkor egyből aztmondja hogy ezerszer inkább a voksán virág... meghogy biztos jól szopik... bár ez igaz, mert amúgy sehol sem lenne :D
10/11 anonim válasza:
Virág egy szép nő akinek igazi haja van és dj ként is megálja a helyét!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!