Balogh Edina és Voksán Virág hogyan tud ilyen szép barna lenni? :$
Biztos szoli. Az meg jó kérdés, hogy mennyi időre, milyen sűrűn és milyen szolit használnak.
Barnító sprayt használt több ismerősöm is de nagyon csúnya lett tőle a bőrök és foltos is volt pedig nem is ugyan oda mentek szóval nem egy valaki csinálta pl rosszul.
Nyilván károsabb a szoli de az eredménye 1000x szebb.
azért az agyonszolizott egyének se valami gyönyörűek...
am arra nem gondoltál még, hogy természetes barna bőrük van? több pigmentet tartalmaz és annyi..
egyébként szerintem is szoli, 1-2 hetente, ha már elég barnák.. előtte meg heti 1-2..
Undorítóan néznek ki. Én ismerem Virágot személyesen és szegény rettenetesen csoffadt egy lány, főleg a fogyózás és a szoli miatt.
Bizonyos intelligencia felett egyetlen férfi sem bukik a szolis bőrre, igy ha normál pasit akarsz, maradj természetes.
én járok heti 2x szoliba már jó ideje, de annyira nem vagyok barna, mint ők, sajnos :S
ahhoz hogy ilyen barnák legyenek, sztem kb. heti 5x kell járni...van ismerősöm aki MINDEN NAP jár szoliba és ő ilyen barna:S
szerintem nagyon vonzó tud lenni a szép barna bőr, és attól még lehet intelligens 1 lány, hogy barna:)))
Bizonyos intelligencia felett egyetlen férfi sem bukik a szolis bőrre, igy ha normál pasit akarsz, maradj természetes. <- nem a nőkre mondta, hanem azokra a pasikra, akiknek bejön az agyonszolizott bőr.
mellesleg nem egészséges... ha meg tudod, hogy egy ismerősöd mennyit jár szoliba, és ilyen barna, akkor hol itt a kérdés?! már megválaszoltad önmagadnak...
de lehet jobban jársz egy önbarnítós testápolóval, ami jó minőségű (attól nem leszel foltos, legalábbis én nem voltam)
Voksán Virágnak nem tudom( rajta viszont a haja nagyon tetszik:P )
De Balogh Edina alapból ilyen barna.De rajta látni is,mert nagyon szép bőre és látni h nincs szét szolizva.Meg ha jól tudom féligCigány..és ők ugye barnák szal..:/ :)
Komolyan alapból ilyen barna?:O:O:O
nagyon szép a bőre:$
de honnan tudod a származását?
01:20 vok
Tuti hogy alapból barna Edina,meg én már láttam élőben és nem úgy néz ki mint aki szét lenne szolizva.
Am meg hallottam ,meg a Balogh cigány családnév is,de nem akarok senkit megbántani meg semmi ilyesmi mondom hallottam:D
Am bocs h itt kérdezem,de Voksán Virágnak van póthaja?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!