A bucika mit keres még a tévében?
Az ügyében a nyomozati szakasz lezárult, vádemelési javaslattal átadták a bíróságnak. Ugyanúgy járnak el az ügyében, mint bárki másnak. Ítélet még nem született.
Bár itt az oldalon néhány önjelölt Lynch-fióka már meghozta a maga ítéletét. Még jó, hogy csak egy tizenhatodik senki.
Ja hogy az a nem normális, aki szerint a bűn az bűn?
Megsúgom, engem úgy kirúgnának, mint a huzat. Megjegyzem nekem nem lenne bőr a képemen vigyorogni, mint a jó gyerek azok után, amit tettem.
22:49
Te is olyan hülye vagy mint a segg. Ugyanúgy járnak el az ügyében, amikor a vádemelési javaslatból kimaradt a kábítószerrel való visszaélés bűntett? Úgy, hogy neki már nem ez az első ilyen esete? Tehát neki már nem az elterelésen lenne a helye, hanem előzetesben.
22:49-es, a bűncselekményt nem a foglakozása körében követte el, el sem bocsáthatnák.
Szabadidejében történt a karambol.
Ha téged kirúgnának, akkor vagy azért, mert a munkád értéktelen, vagy azért, mert but@ vagy vagy, mint a...
Olyan ember, akinek van lelke. És tudod ha balesetet okoznék az első dolgom lenne odamenni és megkérdezni, hogy jól van-e.
Azzal pedig, hogy engem próbáltok sértegetni nem sokat értek el, max annyit, hogy néznek rátok az emberek bambán, hogy mit tudtok védeni egy olyanon, aki gyakorlatilag cserben hagyott valakit, aki majdnem ott maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!