Megkönnyeztétek Norci és Réka 2. esküvőjét? Annyira megható volt a tévében.
Figyelt kérdés
2010. szept. 10. 14:50
1/11 anonim válasza:
Én Győzike 138-ik eskűvőjét könnyeztem meg.
Szánalmas média bélsár mind.
2/11 anonim válasza:
Még most is sírok...:DDD Kit érdekelnek...
3/11 A kérdező kommentje:
Előző: Igenis nagyon megható hogy 2 ember ennyire szereti egymást.
2010. szept. 10. 14:59
4/11 anonim válasza:
Ha sokat fizetnek, akkor kamera előtt én is nagyon szeretek valakit.
5/11 anonim válasza:
kedves kérdező!
te alapból vagy ennyire ostoba, vagy csak szivatod itt a jónépet?
6/11 anonim válasza:
lehet szeretni egymást a nyílvánosság nélkül is! Egy esküvőn mi keresni valója az rtl stábjának?? Mert reklámozni akarták magukat.
7/11 anonim válasza:
Majd a sajátomon meghatódok, elég lesz? Speciel fogalmam sincs, kikről írsz, meg azt se, hogy kerül ez a kérdés a politika rovatba, de te biztosan tudod.
8/11 A kérdező kommentje:
Jóvan irigyek vagytok rájuk haggyuk sztem
2010. szept. 10. 15:29
9/11 anonim válasza:
Figyelj, ha én olyan híres lennék, hogy a média körbeugrálna, akkor se engedném őket oda az esküvőmre, ez magánügy, és zavarna, ha nem lenne a média miatt magánéletem. Ez az egyetlen, amiért nem irigylem egyes sztárok hírnevét, nincs magánéletük, rossz lehet nekik...
10/11 anonim válasza:
XDDDDDDDDDDDDD
ezjóó.XDDDDDD
basszus.te komolyan elhiszed ezt?:O millió ember van sőt inkább pár akiknek sokkal erősebb a szerelmük mint ennek a riadt szeműnek meg a norbikának.-_-" szánalom...:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!