Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szíj Melinda miért nem örül...

Szíj Melinda miért nem örül amikor meghallja, hogy tovább jutott?

Figyelt kérdés
lefele néz és úgy csinálja mint aki nem figyel mikor mondják a nevét, utána meg szomorúan elbattyog a többiekhez, látszik rajta hogy nagyon szeretne már kiesni, de sehogy nem menekül már innen és egyébként pisztolyt fogtak a fejéhez mikor jelentkezett ide?
2010. nov. 19. 23:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Fúúúh nagyon idegesítő. Amúgy eddig kedveltem de már kezd nagyon az idegeimen táncolni ezzel az állandó komorságával.

Legalább a sok - sok szavazó megérdemelne tőle egy mosolyt vagy egy köszönöm-öt az eredményhirdetésnél....

2010. nov. 20. 00:00
 2/11 A kérdező kommentje:
Nekem is ez a véleményem, igazad van teljes mértékben
2010. nov. 20. 00:25
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem már ki akar esni,hogyha pedig kiesne,összeroppanna
2010. nov. 20. 11:43
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Melinda tovább jutott mint mindig,az első helyen,és mikor a nevét mondják mint hetek óta mindig,meglepődik,mint aki nem tudja hol van és elindul lassan vontatottan merev pingvin lépésekkel: nyakát a vállai közé behúzva tragikus arckifejezéssel megy,gyenge vállain hordozza ismét a következő hétig a világ terhét.Nincs k...egyelem: a közönség megint nem érezte át hogy ez a szegény asszony már mennyire szabadulni akar...
2010. nov. 21. 17:11
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó a kérdés! Örülök, ha ti is így látjátok!

Szerintem nagyothall.

Tényleg olyan, mintha süket lenne, mert fel se fogja, hogy az ő nevét mondták! Nem tudja, hogy ő Szíj Melinda?

Aztán elindul, mint egy szerencsétlen pingvin! OMG!

Tényleg nem látszik öröm rajta!

2010. nov. 22. 16:37
 6/11 anonim ***** válasza:
83%

azt ne felejtsétek ki, hogy mikor a nevét hallja bambul pár mp- ig, aztán megkérdi a mellette állótól, hogy én ? :D

jót nevettem azon ahogy jellemzitek (pingvin járás stb ), mert én is így jellemeztem :D

2010. nov. 24. 00:34
 7/11 anonim ***** válasza:
amúgy ebben a celeb világban simán eltudom képzelni, hogy csak megjátssza, hogy ilyen butácska és mégis örül mikor a nevét hallja.
2010. nov. 24. 00:36
 8/11 anonim ***** válasza:

Mi otthon sokszor nevetünk,mikor mondják,hogy Szíj Melinda továbbjutott ő meg ilyen p*csa szájat vág,mintha nem is örülne...Egyébként nagyon jó hangja van és nagyon szerencsés,de nem fogja fel.Ez e legidegesítőbb!!!!!!!!!!

Ha netán megnyeri,akkor is így fog majd viselkedni????

2010. nov. 24. 08:07
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem vagy nem fogja fel, hogy továbbjutott, vagy pókerarca van, esetleg nem is örül neki. De az is lehet, hogy stratégia.
2010. nov. 24. 11:57
 10/11 anonim ***** válasza:
Amikor a zsűri véleményt mond neki akkor is ilyen az arckifejezése: unott, szomorú és néha egy kis fintor sugárzik róla.
2010. nov. 24. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!