Miley Cyrus és Hannah montana tényleg különböző személy?
Figyelt kérdés
Sziasztok, én egy kedves 21 éves fiú vagyok, aki rajongott Hannah Montana-ért, de azt mondják sokan Miley Cyrus akit meg utálok, igaz ez :(2010. nov. 13. 23:22
12/38 anonim válasza:
Ti szemetek.. most muszály volt szegényt elkeseríteni?:(
13/38 anonim válasza:
te még parókáról nem hallottál??? :D ember! pfffff
amúgy nézd meg itt is irja hogy miley cyrus filmjei: hannah montana!( meg sorozatok) ennyi évesen ezt nem tudni! hát LOL
15/38 anonim válasza:
jajj bocsi lemaradt a link: [link]
16/38 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=41eaHs52fNQ
itt az elején csinálják neki a parókát, meg utánna koncertezik!
18/38 A kérdező kommentje:
Pedig imádtam a zenéit. Olyan szép magyar hangja van. Nem csodálom, hiszen láttam a Jetix-en egy magyar hangú koncertjét. Szép hogy angolul énekel :$
2010. nov. 13. 23:57
19/38 anonim válasza:
hát a magyar hangja az igazából nem az övé, hanem valaki más szinkronizálja! ezt em tudtad? és méis mit akarsz vele 21 évesen? pfff Jetix pff xD LOL vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!