Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerinted a magyar popzenében...

Szerinted a magyar popzenében ki alkotott nagyot? (élő személy)

Figyelt kérdés

Szerinted kire fognak 10-20 év múlva is emlékezni?

Ha lehet, az ilyen "senki" válaszokat mellőzzétek!

2010. nov. 22. 18:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Bikini, Piramis, Szörényi&Bródy, Omega, Ákos, KFT, Tankcsapda, Kispál és a Borz (bár ez rock is:)
2010. nov. 22. 18:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Presser Gábor, a szövegíró Adamis Anna, Balázs Fecó.
2010. nov. 23. 00:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Deák Bill Gyula! Forever!
2010. nov. 24. 11:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja! És Cserháti is!
2010. nov. 24. 11:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Én inkább popot és rockot is írnék, meg a kettő keveredését, mert sztem a magyar zeneipar igényes felét ez a két műfaj határozza meg.

Ákos, Edda, Republic, Ossian, Deák Bill Gyula, Tankcsapda, Bikini, Hiperkarma, Lovasi András (ő bármilyen együttesbe kezd bele az sikerre van ítélve), Cserháti, Quimby, Demjén, Fenyő Miki és még sok-sok régi motoros.

Mai, úgymond frissebb együttesek közül sztem még 10-20 év múlva is emlegetni fogjuk Péterfy Borit, Magashegyi Underground, Kiscsillag, Road (nagyon jó rock banda, igazán kaphatnának nagyobb figyelmet), Németh Juci együttesei, Irie Maffia, Harcsa Veronika és sajnos ide a végére meg kell említenem SP-ét, mert akármennyire is felháborító, amit ez a nyomorék csinál, sajnos ezen a mai korcs hazai pop palettán elég előkelő helyet foglal el és sokan fognak rá sztem emlékezni még 10-20 év múlva is, h ez volt az a szerencsétlen majom, akiért a fél ország nyáladzott.

Napjainkban én az országban igényes popzenét nem látok. Underground zenészek között látok értelmet és tehetséget, akinek egy kicsi ízlése is van a zenéhez, közülük szemezget. Igazi rock zenében (nem no thanx-re meg afc-re gondolok) és alternatív rock zenében még mindig jók vagyunk, csak ezek az együttesek nem kapnak elég figyelmet, ami sztem felháborító!

2010. nov. 25. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!