Tóth Gabi hogyan csúszott le ennyire, hogy már senki nem megy a koncertjére?
Azt mondta Hajdúnak, hogy 1 fellépése volt tavaly és elfogyott a pénze.
Tudom, hogy volt egy fordulata, amikor behódolt a kormánynak ezzel a népmesei marketinggel és ez sokaknak nem tetszett, de ettől még lehet jó énekesnő, nem? Én legalábbis nem a fellépő miatt járok koncertre, hanem a jó zene és a hangulat miatt.

Talán nincsenek koncertjei, mert akkora primadonna hogy falunapokra már nem megy el haknizni. Amúgy sem kell neki, úgy ki van tömve. Még mielőtt könnyet hullajtana bárki a sanyarú sorsán, azért nem árt mellé tenni hogy hány milliókért zsűrizik a tévében, vagy hogy a Szerencsejáték Zrt-től 95 millió forintot kapott a menedzsmentje, vagy hogy 7 milliós Rolex órában villog, és a többi.
Amikor góttabi elsírja hogy ő milyen szegény, akkor a NER-es mérce szerint az. A többi színjáték.

Lehet velem van a gond, de "rajongóként" én nem tudok elvonatkoztatni az előadó személyétől. Ha nem gondolja komolyan a dalait, és nem a szívéből jön, akkor mégis mi értelme az egésznek?
Az meg a másik dolog, hogy nem tudok beállni egy olyan ember mögé, akinek ennyire eltorzult az értékrendje. Valószínűleg sokan mások is így vannak ezzel, ezért nem mennek a koncertjére.

Talán nem ártana, ha lenne mire meghívni :)
Húsz év alatt két albumot tudott kiadni, az elmúlt öt évben összesen volt négy új dala.

3. Négx új dala? Annál sokkal több!
Engem mindenki bánt
Feljelentem azt aki bánt
Nem vagyok csalfa
Nem loptuk csak feldolgoztuk
Már megint bántanak
A szűzanya vigyázz rám. Vagy az én vagyok?
Totová, mit sértődtök?
Pápabácsi vegyen füldugót...
és még sok sláger

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!