Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Tóth Gabi hogyan csúszott le...

Tóth Gabi hogyan csúszott le ennyire, hogy már senki nem megy a koncertjére?

Figyelt kérdés

Azt mondta Hajdúnak, hogy 1 fellépése volt tavaly és elfogyott a pénze.

Tudom, hogy volt egy fordulata, amikor behódolt a kormánynak ezzel a népmesei marketinggel és ez sokaknak nem tetszett, de ettől még lehet jó énekesnő, nem? Én legalábbis nem a fellépő miatt járok koncertre, hanem a jó zene és a hangulat miatt.

tegnap 15:20
 1/5 anonim ***** válasza:
92%

Talán nincsenek koncertjei, mert akkora primadonna hogy falunapokra már nem megy el haknizni. Amúgy sem kell neki, úgy ki van tömve. Még mielőtt könnyet hullajtana bárki a sanyarú sorsán, azért nem árt mellé tenni hogy hány milliókért zsűrizik a tévében, vagy hogy a Szerencsejáték Zrt-től 95 millió forintot kapott a menedzsmentje, vagy hogy 7 milliós Rolex órában villog, és a többi.

Amikor góttabi elsírja hogy ő milyen szegény, akkor a NER-es mérce szerint az. A többi színjáték.

tegnap 15:40
 2/5 anonim ***** válasza:
53%

Lehet velem van a gond, de "rajongóként" én nem tudok elvonatkoztatni az előadó személyétől. Ha nem gondolja komolyan a dalait, és nem a szívéből jön, akkor mégis mi értelme az egésznek?

Az meg a másik dolog, hogy nem tudok beállni egy olyan ember mögé, akinek ennyire eltorzult az értékrendje. Valószínűleg sokan mások is így vannak ezzel, ezért nem mennek a koncertjére.

tegnap 18:16
 3/5 Sanyi2025 ***** válasza:
100%

Talán nem ártana, ha lenne mire meghívni :)

Húsz év alatt két albumot tudott kiadni, az elmúlt öt évben összesen volt négy új dala.

tegnap 19:30
 4/5 anonim ***** válasza:

3. Négx új dala? Annál sokkal több!

Engem mindenki bánt

Feljelentem azt aki bánt

Nem vagyok csalfa

Nem loptuk csak feldolgoztuk

Már megint bántanak

A szűzanya vigyázz rám. Vagy az én vagyok?

Totová, mit sértődtök?

Pápabácsi vegyen füldugót...

és még sok sláger

tegnap 23:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Soha nem is voltak dalai könyörgöm. Van neki vagy öt
ma 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!