Liam Payne-nek miért nem tudott segíteni senki?
Elvileg idén is elment rehabra, de 48 óra után feladta a kezelést.
Szomorú ezt hallani. Azóta rendben vagy?
Azt hiszem 100 napja vagy hogy már tiszta volt, ha ott maradt volna a barátnője akkor nem csinálta volna, de hogyha drog függő vagy akkor az első adandó alkalommal élni fogsz a lehetőséggel ha nincs veled senki aki megakadályozna, ezzel nem a barátnőjét okolom nagyon sajnálom őt.
Ha masszív függő vagy az a baj nem érdekel hogy ki van melletted én is voltam ilyenben engem se érdekelt sajnos az segített csak amikor magamnak parancsoltam álljt hogy akkor most elég lesz. De nekem sokat segített hogy lett egy párom nem tudom belőlem mit váltana ki hogyha olyan szituációba lennék amiben a Liam volt hogy nincs ott velem a párom és drogot ajánlanak fel. Aki egyszer függő volt örökre az lesz. Persze én nem olyan szinten voltam mint ő, nem tudom ő alapból miket használt minek volt a függője.
De szegényt meglehetett volna menteni csak a hotel személyzet nem állt a helyzet magaslatán nem akarom csúnyán fogalmazni pedig szívem szerint úgy tenném.
Nyugodjon békében.
Én is nagyon sajnálom szegényt. Valószínűleg a banda feloszlása után indult el padlógázzal a lejtőn, lehetett olvasni, hogy már a turnék alatt alkoholizált, hogy oldja a stresszt, de a drog az együttes után jött, amikor látta, hogy rajta kívül az összes fiú be tudta indítani sikeresen a solo karrierjét, csak ő nem.
A Teardrops.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!