Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Az emberek miért vannak oda...

Az emberek miért vannak oda ennyire a TheVR srácokert? Mit szeretnek bennük? Csak engem idegesítenek?

Figyelt kérdés

Főleg a Pisti aki nagyon idegesítő....

Ripacskodik állandóan. Nagyon durvan elvan szállva magától. És azt hiszi, hogy mindenhez ért. A csomag bonos videókban annyira túl tolja a szerepek. Nagyon antipatikus a ripacskodása!

Jani meg Balázs az meg bologat mindenre.. és látom, más a véleményük egy adott témába és csak annyit mondanak "háát igen" és bologatnak. Rendesen félnek Pityutól.. és együtt értendő mindig bologatnak a Pista véleményére. De miért? Nektek mi az ami idegesít bennük?

dec. 23. 10:55
 1/6 Kedves Vezető ***** válasza:
72%

Engem a Zelda Tears nél vesztettek el. Illetve bírom őket, de azóta nem érzem azt hogy real lenne.

(Ugye azt a gamet mindenki túlhypolta)

Pl Pisti:

"De jók ezek a logikai feladványok! Wow

A Feladvány:

Egy kihelyezett deszkára rak egy kampót.

Vagy ahogy próbálja nehéznek tettetni a harcokat benne, megannyi souls game után.

Igaz, játék se nagyon van, hogy olyan őszinte ujjongást váltson ki.

De Pistinek mindig is ez volt a karaktere, amiket felsorolsz.🤷

dec. 23. 12:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem Pisti úgymond a fönök a többiek ehhez tartják magukat.
dec. 24. 15:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én régen nagyon szerettem őket, de jó ideje nem nézem rendszeresen. Nagyon erőltetettnek érzem, főleg Pisti az, emellett a stílus is sokszor bicskanyitogató, ahogy beszélnek a nézőkről. Emellett Pistiben valóban van egy "ki, ha nem én?" viselkedés, ami amiatt, hogy nem egy tájékozott ember elég visszás. Anno amit a pedagógustüntetéses HH-ban lenyomtak, az valami elképesztően szánalmas volt. Balázstól pedig egyenesen falra mászok.
dec. 28. 18:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Pisti a többségi tulajdonos valószínűleg. Nekem úgy tűnik nárcisztikus, könnyen manipulálja maga körül a többit, így azokban lelkiismeret furdalást kelt, és inkább bólogatnak neki, különben Pisti eljátssza a sértődöttet. És az nem tesz jót a csapatösszhangnak. Az pedig Bazsi állásába meg a csatorna jövőjébe kerülhet hosszú távon.
jan. 7. 11:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Vannak, akik szeretik, ha alázzák őket. Na ők követik. Amikor erre rájöttem, akkor hagytam fel a követésükkel.

Jani még jó fej, de Pisti úgy oltja a kommentelőket, hogy az kellemetlen.

Értem én, hogy vannak hülye emberek, meg értetlenek, csak sokszor olyanoknak is flegmán válaszol, akik csak simán írnak valamit. Nem azt mondom, hogy egyet kell érteni, de azért nem kellene megsérteni, meg lehülyézni, lenézni a másikat csak mert más a véleménye.

jan. 14. 10:39
 6/6 anonim ***** válasza:
5#-Már Jani is ilyen lett. Bár ő diplomatikusabban csinálja, de ha figyelsz, látod. Jani a kamerában jobban megjátssza magát, mint Pisti. Ilyen szempontból Pisti még mindig őszintébbnek mondható.
jan. 15. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!