Az emberek miért vannak oda ennyire a TheVR srácokert? Mit szeretnek bennük? Csak engem idegesítenek?
Főleg a Pisti aki nagyon idegesítő....
Ripacskodik állandóan. Nagyon durvan elvan szállva magától. És azt hiszi, hogy mindenhez ért. A csomag bonos videókban annyira túl tolja a szerepek. Nagyon antipatikus a ripacskodása!
Jani meg Balázs az meg bologat mindenre.. és látom, más a véleményük egy adott témába és csak annyit mondanak "háát igen" és bologatnak. Rendesen félnek Pityutól.. és együtt értendő mindig bologatnak a Pista véleményére. De miért? Nektek mi az ami idegesít bennük?
Engem a Zelda Tears nél vesztettek el. Illetve bírom őket, de azóta nem érzem azt hogy real lenne.
(Ugye azt a gamet mindenki túlhypolta)
Pl Pisti:
"De jók ezek a logikai feladványok! Wow
A Feladvány:
Egy kihelyezett deszkára rak egy kampót.
Vagy ahogy próbálja nehéznek tettetni a harcokat benne, megannyi souls game után.
Igaz, játék se nagyon van, hogy olyan őszinte ujjongást váltson ki.
De Pistinek mindig is ez volt a karaktere, amiket felsorolsz.🤷
Vannak, akik szeretik, ha alázzák őket. Na ők követik. Amikor erre rájöttem, akkor hagytam fel a követésükkel.
Jani még jó fej, de Pisti úgy oltja a kommentelőket, hogy az kellemetlen.
Értem én, hogy vannak hülye emberek, meg értetlenek, csak sokszor olyanoknak is flegmán válaszol, akik csak simán írnak valamit. Nem azt mondom, hogy egyet kell érteni, de azért nem kellene megsérteni, meg lehülyézni, lenézni a másikat csak mert más a véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!