Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Csak engem idegesítenek ezek...

Csak engem idegesítenek ezek a "sztárok"?

Figyelt kérdés

Attól, hogy szerepeltek annó a Való Világba vagy akármelyik ilyen valóságshowba, rögtön sztároknak tekintik őket. A fiatalok példaképei lesznek ilyen buta semmitmondó emberek. Most éppenséggel nemrég láttam az ATV műsorán hogy Ágica vmi fogfehérítő reklámban játsza az agyát ami mellesleg nem is áll neki jól mert látszik hogy betanulta a szöveget. Aztán ott van Anett aki vmi hülye játok vezet, buta szőke módjára aztán hülyítik becsapják az embereket. Tényleg ilyen hírességekre van szükségünk? Róluk írnak az újságok, pl: Kivel randizik Ágica? Kit érdekel? Ki ő egyáltalán?

18/L

2009. jún. 14. 11:34
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Hmmm, evvel én is így vagyok, ahogy te! Emlékszem, régen a tanult embereket is alig engedték be a médiába, ma meg már ilyen Győzike show...stb van. De hát, ettől van nézettség!
2009. jún. 14. 11:47
 2/9 anonim ***** válasza:
95%
Én megkérdezném a műsorok szerkesztői,hogy a saját gyerekeiknek is ezek a celebekkel túltömött műsorok a kedvenceik.
2009. jún. 14. 11:52
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
Ha idegesítenek, miért nézed őket? Tévé kikapcs, idegek nyugalomban.
2009. jún. 14. 11:53
 4/9 A kérdező kommentje:
Jah, igen Győzikéről szólva, meg ugye volt hogy összevesztek, kibékültek, elköltözött, meg vissza. Aztán az iskolámban a sok bugyuta azt beszélte hogy mi lehet most velük, vajon összejönnek vagy sem. Úr isten ilyen hiszékeny embereket. De aztán volt az m1-en vagy m2-n már nem tudom, hogy Győzike bevallott mindent hogy sosem vesztek össze, hogy az egésszet megrendezték, hogy kitalál vmit azt megírja egyik másik újság és akkor ezzel is nem kevés pénzt szerez. Szánalmassak!
2009. jún. 14. 11:56
 5/9 A kérdező kommentje:
Most itt nem az a lényeg, hogy én kikapcsolom a tv-t és akkor így minden megvan oldva! Hanem ha jobban belegondolunk akkor a mostani gyerekek, ilyen emberekért rajonganak és ez elszomorító számomra.
2009. jún. 14. 12:10
 6/9 anonim ***** válasza:
95%
Igen, ez tényleg elszomorító. A médiát már a 4. "hatalmi ágként" emlegetik.. Rendkívüli módon befolyásolja az embereket. Pl. a reklámokban csak tökéletes embereket lehet látni, nem csoda, hogy egyre többen küzdenek azzal, hogy nem tudják elfogadni önmagukat. Meg ugye amiről Te is írtál, hogy az osztályodban is Győzike életéről fecsegtek a csoporttársaid. Kár, hogy nem tudnak értelmes műsorokat adni, mert ennek szerintem nem lesz jó vége.. Mindenestre én igyekszem szelektálni a TV adók között. Jó hallani, hogy mások is így vannak ezzel.
2009. jún. 14. 12:26
 7/9 anonim ***** válasza:
95%

Igen, egyetértek Veled kérdező, borzasztó, hogy milyen emberek vannak a médiában, és bármibe belekezdhetnek, sőt kell is, hiszen nincs egy dolog, amiben tehetségesek, emiatt mindenben kipróbálják magukat, hogy fent tudjanak maradni, legyen pénzük.

Hol vannak a tehetséges emberek????

Ja, nekik már nem jut hely, pénz, meg figyelem ezek miatt!!

A média, meg a kormány agybutító tevékenységet csinálnak a lakossággal.

És a legszomorúbb, hogy sokaknak igénye is van rá.

Kiábrándító.

2009. jún. 14. 12:29
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
én is utálom oket, nagyon!!! nem kéne nézni azt a sok hulyeséget a TV-ben és a sztárocskáknak nem lenne annyi pénzuk és hívnevuk
2009. jún. 17. 11:25
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Az tény, hogy vannak elképesztően idegesítő és beképzelt sztárocskák, akik azt hiszik, hogy övék a világ (legyen az magyar vagy külföldi) pl: Paris Hilton

De az is igaz, hogy nagyon nehéz nekik a földön maradni, hogyha visítozó rajongók és luxus veszi őket körül. Mondjuk vannak sztárok akiknek sikerült és most is barátságosak és közvetlenek pl: Sandra Bullock

2009. szept. 20. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!