Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Forstner Csengét hogyan...

Forstner Csengét hogyan hodíthatnám meg?

Figyelt kérdés

Imádom azt a csajt, az arca, a melle, a dereka, a popója, a hangja.. áhh, megőrülök tőle!!! Asszem szerelmes vagyok bele. Csak a baj, hogy Orosházán lakom és nincs sok pénzem, 25 vagyok és szülőkkel élek, kocsim sincs, most tanulok felnőtt suliban hegeszteni.

De valahogy meg kéne őt szereznem, valami férfias technikával el kéne csábítanom. Írni neki vagy megszerezni valahogy a mobilszámát, elhívni pizzázni, egy kicsit tenni neki a szépet, kivinni a parkba, megsimogatni a vállát, a haját, aztán hazavinni, bemutatni a szüleimnek, aztán a szobámba vinni, és mehet vele a durr-durr.

Na, ezek most az ötletek. Ti mivel egészítenétek ezeket ki? Milyen ötleteitek vannak?

Am, 188 magas vagyok és izmos, szóval ja, ha látna tetszenék neki az tuti.

nov. 16. 19:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Már lelőtték,amit írni akartam:

Shaken Espresso -val!!!...😎

nov. 17. 11:25
 12/14 anonim válasza:
100%
Barátja van, nem? :D
nov. 17. 11:28
 13/14 anonim válasza:
67%
Úgy olvastam Fostenger Csenge 😅
nov. 17. 11:44
 14/14 A kérdező kommentje:
És most mivan abba ha hegesztő leszek? Fél milla körül visznek haza manapság, egyik haverom is az, és most vettek 2 szobás családi házat..
nov. 17. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!