Kylie Jenner még most is csúnya lenne ha nem lenne szétplasztikázva?
Fiatal korában eléggé csúnyácska volt szerintem, mielőtt elkezdte volna plasztikáztatni magát. Család többi része szerintem fiatalon is szép volt, főleg Kim meg Kourtney. Esetleg Khloet gondolják még csúnyának, de szerintem ő is szép volt fiatal korában, max egy kis felesleg volt rajta, de az tény, hogy már nagyon szét van ő is plasztikázva.
Kyliet ennyire zavarta, hogy Kendal természetesen szebb nála, ezért kezdhetett plasztikáztatni? Szerintem szép így Kylie, de ha nem lenne a plasztika szerintem nem lenne valami nagy szépség.
Akkor is sokat dobna rajta a smink, frizura, ruhák. Meg ugye most sem látjuk élőben, természetesen.
Kendal is plasztikáztatott. Ő is más volt.
Szerintem mindketten teljesen jók lennének plasztika nélkül is.
Mondjuk elég vicces világot élünk, ha csúnyának számított Kylie "eredeti" arca, de mindegy.
Az a család bazári majmokat csinált a lányaiból, szóval instagram pofát varrtak neki, hogy lehessen mutogatni, de ennyi, szerintem nincs ebben más. Nem volt elég tucat a képe, ezért a sajátos vonásokat eltüntették róla.
Nekem nem lett volna csúnya, mert nekem alapból nem volt az, neked meg csúnya lett volna, mert te annak tartod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!