Hány évesek lehetnek Magyarosi Csaba gyerekei?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy direkt nem akarja őket szerepeltetni, csak kontextusként érdekel, hogy a 8 éves vlog sorozata alatt mennyiből lettek mennyik.nov. 2. 11:29
2/4 A kérdező kommentje:
Marci 9,5. A második vlogban volt 1,5 éves elvileg. Annát én többnek gondoltam, de hátha az is kiderül majd pontosan
nov. 4. 12:47
3/4 anonim válasza:
Szűcs Ádám posztjából következetettem, mert azt írta 2022-ben volt 10 éves.
A másikat meg onnan, hogy Csaba posztolt egy közös fotót 2016 áprilisában, hogy az volt Marci első tavasza.
De szerintem szívesen válaszol rá, ha megkérdezed kommentben, mert ennyire azért nem titkolta ezt. Csak a videókban nem mutogatta őket. (Ami jó dolog)
4/4 A kérdező kommentje:
2017 januárjában mondta, hogy Marci 1,5 éves, szóval reális lehet, hogy 16-ban volt az első tavasza. Ez a poszt pedig Annát is tök jól megadta.
Igazából nincs benne annyi, hogy kommentben kérdezősködjek. Elkezdtem elejéről a vlog sorozatot, és ahhoz érdekelt, hogy kb. akkor mekkorák.
nov. 5. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!