Mit szóltok hozzá, hogy Magyarósi Csaba abbahagyja a napi vlogolást?
A legújabb videójában bejelentette, hogy nem folytatja a napi vlogolást, majd csak hébe-hóba fog videókat csinálni, amikor épp úgy alakul.
Mit gondoltok róla? Hiányolni fogjátok? Jobb, hogy abbajagyja? Eddig se néztétek, így közömbös?
"Jobbat ?"
Ez most komoly ?
Egy idióta nárcisztikus mutogatja a tökéletes életét.
Lehet helyete nézni NatGeot, Nezflixet, Apple Tv-t, bármit.
Ez egy 💩, és sokan szeretik a 💩t, ennyi
Engem kicsit meglepett. Mármint az érthető, hogy visszább vesz a tempóból, ez a heti 4 videó tényleg nagy vállalás volt a részéről, főleg, hogy sokáig teljes erőbedobással csinálta ezeket. De lett egy külön stúdiója a videózáshoz+mindig azt mondta, hogy rengeteg az ötlete, nem fogy a lelkesedés stb. Ezek után nekem meglepő, hogy csak hébe-hóba fog videót is ezután, gondoltam volna, hogy átáll heti 1-2 videóra.
Aztán majd kiderül, hogy mi lesh ebből. Nyilván anyagilag már nem szorul rá a napi szponzor videóra, utazások adások elvileg lesznek ezután is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!