Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit szóltok hozzá, hogy...

Mit szóltok hozzá, hogy Magyarósi Csaba abbahagyja a napi vlogolást?

Figyelt kérdés

A legújabb videójában bejelentette, hogy nem folytatja a napi vlogolást, majd csak hébe-hóba fog videókat csinálni, amikor épp úgy alakul.

Mit gondoltok róla? Hiányolni fogjátok? Jobb, hogy abbajagyja? Eddig se néztétek, így közömbös?

tegnapelőtt 12:21
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Eddig sem foglalkoztam vele ezután sem fogok.
tegnapelőtt 14:35
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
Nekem igazából mindegy, mert őszintén két videót láttam tőle (mármint amit 1 másodperctől az utolsóig végignéztem) és annyira nem fogott meg, meg úgy alapjáraton az ilyen napivlog stílusú videókat se nagyon néztem.
tegnapelőtt 14:45
 3/8 Kedves Vezető ***** válasza:
73%
Annyiból jó hír hogy kevesebb lesz a szemét. Kevesebben nézik azt a szemetet, de végülis van választék.
tegnapelőtt 15:21
 4/8 A kérdező kommentje:
Akik szerint vacak, amit csinál, mondanátok néhány nála jobbat?
tegnapelőtt 20:23
 5/8 Kedves Vezető ***** válasza:
24%

"Jobbat ?"

Ez most komoly ?

Egy idióta nárcisztikus mutogatja a tökéletes életét.

Lehet helyete nézni NatGeot, Nezflixet, Apple Tv-t, bármit.

Ez egy 💩, és sokan szeretik a 💩t, ennyi

tegnapelőtt 23:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Szerintem zömében nem a saját életéről szóltak a videói, de lehet, hogy más műsort nézünk.
tegnap 08:44
 7/8 Kedves Vezető ***** válasza:
66%
Nem nézem, csak belefutottam párszor, és mindig valami extrovertált inges csávót láttam, aki hűdetökéletesen eszik, hűdetökéletes helyeken van, hűdetökéletesen humoros, egyszerűen tökéletes minden amit csinál, és ezt mindenkinek látnia kell.
tegnap 10:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Engem kicsit meglepett. Mármint az érthető, hogy visszább vesz a tempóból, ez a heti 4 videó tényleg nagy vállalás volt a részéről, főleg, hogy sokáig teljes erőbedobással csinálta ezeket. De lett egy külön stúdiója a videózáshoz+mindig azt mondta, hogy rengeteg az ötlete, nem fogy a lelkesedés stb. Ezek után nekem meglepő, hogy csak hébe-hóba fog videót is ezután, gondoltam volna, hogy átáll heti 1-2 videóra.

Aztán majd kiderül, hogy mi lesh ebből. Nyilván anyagilag már nem szorul rá a napi szponzor videóra, utazások adások elvileg lesznek ezután is.

tegnap 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!