Magyarósi Csaba a youtube-ból ilyen gazdag, vagy a családja az?Esetleg mást is csinál?
Figyelt kérdés
Az új házát is most "pimpeli", Hilfigeren meg Ralph Laurenen kívűl ritkán látom más pólóba..
Hány éves is?
szept. 14. 14:09
1/5 A kérdező kommentje:
(Nem is beszélve az exclusive nyaralásairól és programjairól)
szept. 14. 14:10
2/5 anonim válasza:
Úgy tudom az asszonyka családja mocskos gazdag. Amúgy minden cucca szponzorcucc. Ez persze nem jelenti hogy ne tudná megvenni.
3/5 Kedves Vezető válasza:
Extrovertált Nárcisztikus, jó beszélőkével, van annyi megtekintése, hogy a YT-is megéljen, de szerintem alapból volt pénze a videózás előtt is.
4/5 anonim válasza:
Gazdag ZS család + pénzes csaj + szponzor dolgok (cucc, utazás,...) + a videós cégen kívül van ingatlanos - tervezős - lakberendező cége + előtte újságíró volt. Ja, meg TV -s szerződése is volt. Meg ugye a gyerekek után a CSOK.
5/5 anonim válasza:
A feleségéről nem tudom mennyi pénze van a családjának tehát aki esetleg tud valamit az írja le miből mert engem is érdekelne.
Ami Csabit illeti:
-Discoveryn volt saját műsora
-Előtte az Indexen volt újságíró
-Van egy félig saját cége ami lakberendezéssel foglalkozik
-Ez mellett ugye YouTube nézettség után is kap pénzt
-Meg a sok szponzor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!