Rajongók, örültök annak, hogy G.w.M összejött Kulcsár Edinával, vagy inkább Melaniet kedveltétek?
Figyelt kérdés
okt. 27. 08:29
1/8 anonim válasza:
Kulcsár Edina tönkretette az életét. Nagyon sajnálom emiatt, főleg, hogy redditen napi szinten csak bántják.
2/8 A kérdező kommentje:
1-es, miért tette tönkre az életét? Ő amortizálta le Edinát. Csak gyártja neki a pulyákat, de nem segít neki semmiben, pénze sincs, a Csuti pénzéből élnek, csak már elfogyott az is.
2-es, éppen ezért írtam ki ide a kérdést. A Borsonline-ra nem lehet kérdéseket kiírni, az egy híroldal.
okt. 27. 09:24
3/8 anonim válasza:
3
Innen nézve az első úgy értette, q fickó tette tönkre a nő életét
4/8 anonim válasza:
Igen, úgy értettem, ahogy a 09:53-mas írta. Nem értem, hogy miért nem verte fejbe valaki már az elején emiatt a hapsi miatt. A nagyobb gyerekeinek se jó így, főleg hogy addig születik, míg nem jön a kisherceg. 🥲
5/8 anonim válasza:
Szerintem melanienek jó hogy megszabadult tőle, az edinát sajnálom mert Szerintem tényleg szereti emiatt nem látja be hogy nem jó ez így most neki. Majd elválnak és lesz egy rakat gyereke tőle ami egy életre hozzáköti már őt ahhoz a családhoz. Mert hiába a gwmel van együtt vele együtt jár az anyja stb
6/8 anonim válasza:
Ő választotta ő szakította hát szagolja. Percig nem sajnálom. Majd jól el is veri a hapsikám ha gondolkozik. Ott más törvények uralkodnak. Most lehet van pénz mert megy a szekér de mikor ez gwm kiég akkor jön majd a stressz. Akkor ő lehet belevág az alvilágba mert a színvonalat jó autókat a pénzszórást tartani kell. Edina ennyi gyerekkel hát nem irigylem. Csuti is csak addig fizet még gyerekei nem érik el a felnőtt kort. Lehet szépen boldogan kisebb anyagiak között szerelwmben-boldogan éldegélni meg lehet ugyan gazdagon csúnyán megöregedni. Korkülönbség miatt amikor gwm majd kitekint x év múlva a fiatalabb közönségébe... Végtére a volt feleségét ís elhagyta miatta.. szóval nem irigylem. De ő választotta ezt az ismert embert. Amúgy jól eltűnt Edina hiába a népszerű ember mellette. Szerelemnek vagy szívnek parancsolni nehéz.
8/8 anonim válasza:
Majd Farkasflórián elrendezésű az anyagiakat. A többit nekik kell.. Van neki miből. Úgy is "rokonok"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!