Szabina2222 kérdése:
Van egy fiú aki 2 hónapig hódított és találkozni akart velem. Meg mondta hogy nem tetszem neki. Utána rá 1-2 hétre összejött valakivel. Aztán még mindig néz. És 2X el hívtam beszélni és IGENT mondott. Még követet is. Mit érezhet?
Figyelt kérdés
Nem tudom mit gondolhat,mit érezhet,mit miért csinál.2013. okt. 13. 15:41
1/5 anonim válasza:
Ha azt mondta, hogy nem tetszel neki, akkor ezeket csak te vetíted bele, de nem akar megbántani, és ezért elfogadta, hogy beszélni akarsz vele.
Most gondolom azt akarod hallani, hogy tetszel neki, csak ámít, de a józan ész mást diktál. Szerintem most szállj le róla egy kicsit.
Mindenki néz mindenkit, ebben semmi sincs.
2/5 A kérdező kommentje:
De múltkor el mentünk 2 barátnőmell és követett amikor rá néztem akkor pont rám nézett.És amikor ültünk egy padon minél közelebb jött és nézett.A barátnőjével nincsenek is úgy együtt az utcán.
2013. okt. 13. 17:24
3/5 anonim válasza:
Cica, csak dugni akar a srác. Veled, vagy mással, neki tök mindegy, akivel összejön. Udvarol mindenkinek, néz mindenkit...nálad pl máris bejött a taktikája.
4/5 A kérdező kommentje:
Értem...de mit tehetek ha beleszerettem???:////De azért köszönöm szépen
2013. okt. 13. 20:04
5/5 Angelik@ válasza:
Egymásra néztek és rögtön szerelembe estek...
Ez az amit a mesében látsz, de nem valóság.:D
Fellángolás baba, majd elmúlik. Ha meg valóban tetszel neki, akkor ne csak közelebb menjen piciket, mert akkor nem ér oda sosem hozzád....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!