Volt már különleges hatása az életedre ennek az oldalnak, pl. összejöttél innen valakivel, stb. Ha igen, mi volt az?
Figyelt kérdés
okt. 6. 17:02
A kérdező szavazást indított:
Nem volt.
Volt (írd le kommentben).
19 szavazat
1/17 anonim válasza:
Össze nem jöttem vele, de nagy hatást tett rám négy évvel ezelőtt egy srác. Mai napig nem tudom elfelejteni.Ennek az oldalnak eddig a legpozitívabb hozadéka !
2/17 anonim válasza:
Akkor miert nem jottel vele oszze ha ekkora hatast tett s nemtudod elfelejteni?
3/17 anonim válasza:
Összejött már az oldalról 2 szexkapcsolat, egy párkapcsolat és néhány jó beszélgetőpartnerre is szert tettem
4/17 anonim válasza:
Max annyi hogy napi szinten itt vagyok.
Kérdésekre válaszolgatok, vagy néha írok ki kérdést.
Ez így valamennyire lefedi a kommunikációs igényem, mivel élőben nem beszélgetek kb senkivel.
5/17 anonim válasza:
Homoszexuális medical fetish partnert találtam. Ezek ilyen egyalkalmas dolgok voltak és 5-6 évvel ezelőtt, de ez az oldal segített hozzájuk.
(Jönnek a lepontozók, már látom, pedig ennél relevánsabb és őszintébb válasz nem lesz ennél a kérdésnél.)
6/17 anonim válasza:
Én is meleg vagyok. Azért nem jöttem vele össze, mert nem volt saját magában biztos a srác. Dacára annak,hogy első perctől teljes szimpátia volt közöttünk.
# 1
7/17 anonim válasza:
Össze nem jöttem vele, de hosszas beszélgetések, chatelések voltak párkapcsolatról, szexről stb. Személyesen soha nem találkoztunk, meztelen képet láttam csak róla, ez volt a legtöbb.
8/17 anonim válasza:
Neten előtte nem ismerkedtem sosem és nem is leveleztem hosszasan.
Egy élő barátságom van innen, s talán egy további most alakul.
9/17 anonim válasza:
Évekig leveleztem egy nővel, küldtünk egymásnak mindenféle képeket, videókat.... csak azt tartott vissza, hogy elmenjek hozzá, hogy nős vagyok.
10/17 Gál Gábor 2024 válasza:
Épp tíz éve ismertem meg itt a legfőbb bizalmasomat, azóta is tart a barátság :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!